Hier kunt u al onze beschikbare kittens vinden

Thanga en Thangy

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Thanga en Thangy.

Thanga en Thangy zijn geboren op 01-10-2022.

Thanga en Thangy komen van een boerderij waar ze binnen en buiten leefden. Ze zijn opgegroeid bij kinderen, honden en andere katten. Omdat er veel te veel katten op de boerderij zaten werd ervoor gekozen te kijken welke katten ergens anders verder kunnen leven. Deze twee lieverds die nog jong waren werden door ons opgenomen.

Tangy en Tanga zijn 2 rooie dames, deze twee zusjes kunnen het heel goed met elkaar vinden. De katten doen veel samen o.a. spelen. Ze zijn beiden zeer aanhankelijk, ze laten zich duidelijk horen en zien, ze zijn duidelijk aanwezig.

Thanga is wat groter dan Thangy, maar meer verschillen zijn er dan ook niet. Thanga geeft heel veel kopjes en dan ook liefdes beetjes. Dit zijn zachte beetjes die ze geven als ze het fijn vinden. Dit is niet pijnlijk, maar is beter om niet te stimuleren.

Thanga maar ook Thangy zijn heel fanatiek met het spelen.

Tangy is de kleinere van de twee. Ook zij is heel aanhankelijk en geeft volop kopjes. U zult versteld staan van zoveel liefde die deze diertjes willen geven en ontvangen. Het zijn beide echte knuffelkatjes.

Voor deze twee poezen zoeken we een gezamenlijk thuis.

We zoeken voor hen een thuis waar ze veilig (dus zonder drukke straat in de buurt) kunnen spelen. Het liefst zien we hen in een gezin met kinderen vanaf 6 jaar. Een hond is voor hen geen probleem. Het liefst in een woonwijk of zelfs nog mooier woonerf.

Thanga en Thangy zijn beide gesteriliseerd, gechipt, 2 x ingeënt, ontwormd en ontvlooid. Voor elk van deze twee poezen vragen we als tegemoetkoming in de gemaakte kosten €235,00

Als u interesse heeft in deze beide lieve en mooie dames bel dan met Marion 0641548007.

Mimi

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Mimi

Mimi is geboren op 15-06-2023 (geschatte datum)

Mimi is een lief poesje dat niet vooraan staat bij het vragen om aandacht. Als de andere kittens zijn geweest, komt ze lekker op schoot liggen.

Mimi neemt in het spelen niet vaak het initiatief, maar zal zeker meedoen als de andere kittens spelen. Zoekt u dus een kitten dat zich niet opdringt maar wel graag wil, met kinderen kan en goed is met andere katten, dan is Mimi zeer geschikt voor u.

Mimi is direct plaatsbaar. We plaatsen kittens nooit alleen, er moet of al een andere kat aanwezig zijn of samen met een andere kitten uit de stichting geplaatst worden.

Mimi is 2x ingeënt en gechipt ontwormd en ontvlooid en en kost € 195 . Heeft u interesse in Mimi of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 06 41548007

Katrien

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Katrien.

Katrien haar geboortedatum geschat op 01-09-2022.

Katrien is aan komen lopen bij een boerderij in een buurtschap van Winterswijk. Ze had al drie kittens waar ze beslist niet wist wat ze daarmee moest. Ze was immers zelf nog een kitten. Ze had ze op het koude beton gelegd en was gaan vangen. Gelukkig heeft de boerin ons gewaarschuwd en hebben we Katrien en haar kittens opgenomen. Nu ze niet meer hoefde te vangen en zich rustig op haar kittens kon richten bleek ze een hele lieve zorgzame moeder te zijn

Katrien is een kat die wat teruggetrokken is. Maar met een veilig plekje waar ze zichzelf kan zijn zal ze steeds meer loskomen. Als Katrien een beetje gewent is aan haar nieuwe plekje zul je merken dat ze graag aan het spelen is.

Om het voor Katrien wat gemakkelijker te maken plaatsen we haar samen met Lizzy.

Katrien is gesteriliseerd, 2 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Als tegemoetkoming in de gemaakte onkosten vragen we voor Katrien 235,00.

Heeft u interesse in Katrien neem dan contact op met Marion 06 41548007

Lizzy

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Lizzy.

Lizzy is geboren op 04-05-2023.

Moederpoes en kittens zijn komen aanlopen bij een boerderij in Winterswijk. Moeder was niet in staat voor haar kinderen te zorgen. Deze lagen dan ook op de koude betonnen vloer. Moeder was in geen velden of wegen te bekennen en al te lang weg van de jonge kittens. Het was nu al 18.00 s’avonds dus waren de bewoners erg ongerust. Onze vangster heeft besloten de drie kittens warm onder haar kleren mee te nemen en moederpoes werd later op de dag gevangen en bij de kittens in de kooi gezet. Vanaf dit moment zorgde ze heel goed voor haar drie kittens en kreeg ze er zelfs nog een pleegzoon Arjen bij.

Lizzy is een speelse en nieuwsgierige kat. Lizzy zal eerst wat terughoudend overkomen maar zal snel veranderen in een nieuwsgierig beestje dat graag op onderzoek uit gaat. Ze speelt graag met haar vriendjes uit het gastgezin maar kan ook heel goed alleen met een balletje zich vermaken. Lizzy ligt nog heel graag bij haar moeder. Daarom plaatsen we Katrien en Lizzy samen.

Lizzy is 2 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en de onkosten daarvoor waren 195,00. Heeft u interesse in Lizzy en Katrien bel dan met Marion 06 41548007.

Annie

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Annie (en Winnie)!

Annie’s geschatte geboortedatum is 04-08-2019.

Annie is als zwerver binnengekomen bij de stichting. Toen bleek al snel dat ze zwanger was. Ze is bevallen van vier prachtige kittens en inmiddels zijn zij oud genoeg om de wereld zonder mama verder te verkennen. Daarom zoeken we nu een nieuw huisje voor Annie!

Annie is een leuke cypers-witte poes. Ze is heel erg aanhankelijk, houdt echt van mensen. Ze vindt het heerlijk om bij je te liggen en uitgebreid te kroelen, al geeft ze het ook duidelijk aan als ze er genoeg van heeft.

Annie vind spelen ook erg leuk.

Naast dat Annie ontzettend van mensen houdt, is ze ook helemaal dol geworden op haar maatje Winnie. Winnie had net als Annie ook vier kittens en daar kwamen nog drie pleegkittens bij. Samen hebben Annie en Winnie gezorgd voor 11 kittens wat ze uitstekend hebben gedaan, echt teamwork!

Omdat Annie en Winnie helemaal gek op elkaar zijn, inmiddels al langere tijd samen zijn en samen ook veel meegemaakt hebben plaatsen wij hen alleen samen. De dames houden niet van de aanwezigheid van een hond. Andere katten zijn geen probleem.

Wij plaatsen Annie niet bij kleine kinderen. Het zijn binnenkatten maar ze kunnen wel in een kattenren of een volledig afgesloten tuin.

Annie is direct plaatsbaar. Ze is gesteriliseerd, 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Annie €150,00.

Heeft u interesse in Annie en Winnie of wilt u meer van ze weten, bel dan met Marion (Tel: 06 41548007

Winnie

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Winnie (en Annie)!

Winnie is als zwerver binnengekomen bij de stichting. Toen bleek al snel dat ze zwanger was. Ze is bevallen van vier prachtige kittens en inmiddels zijn zij oud genoeg om de wereld zonder mama verder te verkennen. Daarom zoeken we nu een nieuw huisje voor Winnie!

Winnie is een mooie zwart-witte poes en nog lekker speels. Belangrijk om te weten is dat Winnie bij binnenkomst getraumatiseerd was. Daarom is het op dit moment nog niet mogelijk haar te aaien, al boekt ze wel vooruitgang. In haar nieuwe huis zal Winnie echt tijd moeten krijgen om te wennen en langzaam het vertrouwen in de mens terug te winnen.

Winnie vind spelen met een hengel of laser lampje erg leuk.

Winnie is binnen de stichting dikke maatjes geworden met Annie. Annie had net als Winnie ook vier kittens en daar kwamen nog drie pleegkittens bij. Samen hebben Winnie en Annie gezorgd voor 11 kittens wat ze uitstekend hebben gedaan, echt teamwork!

Omdat Winnie en Annie helemaal gek op elkaar zijn, inmiddels al langere tijd samen zijn en samen ook veel meegemaakt hebben plaatsen wij hen alleen samen. De dames houden niet van de aanwezigheid van een hond. Andere katten zijn geen probleem.

Wij plaatsen Winnie niet bij kleine kinderen. Het zijn binnenkatten maar ze kunnen wel in een kattenren of volledig afgesloten tuin.

Winnie is direct plaatsbaar. Ze is gesteriliseerd, 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Winnie €175,00.

Heeft u interesse in Winnie en Annie of wilt u meer van ze weten, bel dan met Marion (Tel: 06 41548007

Lover

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Lover!

Lover is geboren op 25-04-2023.

Lover is bij een gastgezin in de stichting geboren. Moeder Snoes was toen al enkele weken in het gastgezin en genoot van de aandacht en zwanger zijn.

De wereld om hem heen is soms nog wat eng. Hij is wat voorzichtig in zijn benaderen als hij de situatie nog niet goed kent.

Lover zal misschien even de kat uit de boom kijken, maar eenmaal gewend zal Lover een super gezellige, vriendelijk huiskat zijn!

Lover mag geplaatst worden, kittens plaatsen we nooit alleen. Lover zit bij Harriette maar mag ook bij een andere kat geplaatst worden.

Lover is gechipt, gecastreerd, 2 maal ingeënt, ontwormd en ontvlooid. Wij vragen €235,00 als tegemoetkoming voor de gemaakte onkosten. Bekijk de leuke foto’s van Lover.

Bij interesse bel met Marion 06 41548007

Snoes

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Snoes
Snoes is een moederpoes met geschatte geboortedatum 01-05-2021
Snoes is een vriendelijke en aanhankelijke poes. Komt graag even bij je voor een knuffel en een aai. En s’ avonds lekker op schoot. Zij heeft super goed voor haar kittens gezorgd, maar zij mogen nu het nest verlaten.
Snoes houdt van voorspelbaar gedrag. Hierdoor vindt zij andere katten, honden en kinderen soms niet zo leuk. Zij is ook graag lekker opzichzelf en kan heerlijk languit chillen.
Snoes zou perfect tot haar recht komen in een liefdevol huis zonder kleine kinderen en andere huisdieren in haar nabijheid. Zij zal dan een gezellig en aanhankelijk gezelschaps dier zijn.
Snoes is gechipt, gesteriliseerd, 1 maal ingeënt, ontwormd en ontvlooid. Wij vragen €175,00 als tegemoetkoming voor de gemaakte onkosten.
Heeft u interesse in Snoes of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, +31641548007. WhatsApp mag natuurlijk ook!

Thyme

Stichting Kitty-cat zoekt goed tehuis voor Thyme
Thyme is een knappe cyperse kater uit een nest van vijf. Hij is te herkennen aan zijn witte neus.
Zijn geschatte geboortedatum is rond 30 april 2023. Thyme is met zijn broertjes en zusjes geboren op een boerderij en vanaf een week of 2 bij onze stichting gekomen. De moeder van dit stel was een kat uit de omgeving en de boer wilde geen katten op zijn erf. Omdat de kittens hun moeder hebben moeten missen zijn ze bij ons met de fles grootgebracht. In het begin hebben ze het zwaar gehad. Ze waren ziek, maar zijn er gelukkig allemaal bovenop gekomen.
Deze leuke kat is erg nieuwsgierig. Hij ligt goed in de groep en kan met elk maatje even goed omgaan. Hij houdt van klimmen in de krabpaal en samen met je spelen. Hij laat zich niet ondersneeuwen bij de andere kittens. Hij vindt het heerlijk om even een knuffelmomentje samen te hebben.
Thyme wil heel graag een maatje. Het maakt hem niet veel uit of het een kitten uit dit nest is of een andere kat. Als er maar flink gespeeld kan worden!
Thyme is andere katten, honden en kinderen gewend. Hij heeft zijn entingen inmiddels gehad, is ontwormd, ontvlooid en gechipt.
De onkosten die voor hem gemaakt zijn zijn €195,-
Let op: we plaatsen kittens nooit alleen, er moet altijd een jong (onder de 8 jaar) kattenvriendje aanwezig zijn.
Heeft u interesse in Thyme of één van zijn broertjes of zusjes, of wilt u meer over hem weten, bel of app dan met Marion, 06 41548007.

Sky

Stichting Kitty-Cat Winterswijk zoekt een goed tehuis voor Sky.

Sky is geboren op 27-04-2023.

Sky is een erg aanhalige kitten. Speelt erg graag samen met haar zusje Sokje. Sky vraagt om erg veel aandacht. Sky komt graag bij je op schoot liggen.

Sky speelt graag met een muisje aan een stokje. Wanneer er bezoek komt laat ze zich goed zien en vraagt ze om aandacht.

We vinden het erg belangrijk dat Sky en Sokje samen geplaatst worden, ze kunnen zo ontzettend goed met elkaar.

Sky is 2 x ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. De onkosten die voor haar gemaakt zijn en waarvoor we een vergoeding vragen bedragen 195 euro.

Wilt u meer over haar weten bel of app gerust met Marion op 06 41548007

Sokje

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed te huis voor Sokje!

Sokje is geboren op 27 april 2023 op een boerderij waar meerdere kittens liepen. Daarna heeft ze bij een pleegmoeder in een gastgezin gezeten.

Sokje zit nu in de opvang in Ruurlo samen met 2 andere opvangkatten en 3 eigen katten en een konijn.

Ze doet het goed, vraagt veel om aandacht bij ons. Ze komt graag bij je op schoot liggen, dan spint ze voluit. Ook speelt ze graag met de andere katten. Ze speelt graag samen met haar zusje Sky, rennen achter elkaar aan spelen samen met de balletjes en speelmuisjes.

Sokje is niet eenkennig, ook bij bezoek laat ze zich graag zien en vraagt ze om aandacht. Het is belangrijk dat Sokje en Sky als zusjes bij elkaar blijven dus worden ze alleen samen geplaatst.

Sokje is 2 x ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd. Voor gemaakte onkosten vragen we voor haar 195,00.

Wilt u meer over haar weten bel of app dan met Marion 06 41548007

Rona

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Rona.

Rona’s geschatte geboortedatum is 4 mei 2023.

Rona is in haar eentje bij ons in de opvang gekomen.

Ze is gevonden in Winterswijk en gebracht door lieve mensen naar dierengeneeskundig centrum Winterswijk. Daar hebben wij haar op maandag opgehaald.

Rona is een aanhankelijk kitten dat graag met de andere kittens speelt. Als ze moe is gaat ze vaak op een rustig plekje liggen het liefst met de andere kittens. Op schoot zitten heeft ze op dit moment nog niet het geduld voor, maar dat ze als ze rustiger wordt een schootkat zal worden zit er best wel in. Aan de nieuwe eigenaar de mooie taak dit langzaam te ontdekken en er een schootkat van te maken.

Rona wil graag bij een andere kat geplaatst worden of samen met een ander kitten uit de opvang. Rona vind oudere kinderen heel leuk, jonge kinderen vinden we voor Rona wat minder. Ze kent dit in de opvang niet net zomin als een hond.

Rona is een kat die prima binnen kan blijven. Dit heeft dan ook onze voorkeur.

Rona is 2x ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd en kost 195,00.

Heeft u interesse in Rona bel dan met Marion 06 41548007

Harmelien

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Harmelien.

Harmelien is bij ons binnengekomen met de dierenambulance. Harmelien is op flessenvoeding gezet en later bij een pleegmoeder neergelegd, wie haar gelukkig accepteerde. Harmelien is bruin/zwart met een paar rode streepjes in haar vacht, een europese korthaar (cypers).

Harmelien is geboren zo rond 28 April 2023. Harmelien is een gezellige, lieve, pittige poes, die haar mannetje wel staat tussen al die heren. Harmelien vindt het heerlijk om geaaid te worden, komt bij je zitten/liggen, teminste, als ze niet te druk is met spelen/ravotten met haar vriendjes.

Harmelien vindt (stoffen) balletjes, klimpaal, ballenbaan, knikkers, tunnel erg leuk om mee te spelen. Harmelien kan goed omgaan met andere (volwassen) katten en is gewend aan een hond. Wij zouden het leuk vinden als ze samen met Schattie naar haar nieuwe plek zou gaan, maar is niet noodzakelijk.

Harmelien is 2x ingeënt, ontvlooid, gechipt en ontwormd. De kosten zijn € 195,00. Heeft U interesse in Harmelien of wilt U meer weten, neem dan contact op met Marion tel: 06-4154 8007

Schattie

Stichting kitty-cat zoekt een goed tehuis voor Schattie.

Schattie heeft een moeilijke start gehad. Schattie is een zoon van Snoes, zij is zwanger bij ons binnengekomen. Een dag na de bevalling van de andere kittens, bleek dat er nog één kitten in de baarmoeder te zitten en hij is er met een keizersnede uitgehaald, daardoor accepteerde de moeder hem niet en kreeg hij de fles. Tot overmaat van ramp, bleek hij ook nog koemelkallergie te hebben en zijn wij overgaan op geitenmelk, gelukkig reageerde hij daar wel goed op.

Schattie is een hele lieve, hele zwarte kater, een europees korthaar. Schattie is geboren op 26 April 2023. Schattie kan af en toe ondeugend zijn, hij houdt veel van stoeien met de andere kittens, lekker achter elkaar aan rennen en springen, dat vindt hij mooi.

Schattie speelt ook regelmatig met balletjes, knikkers, ballenbaan, tunnel en klauteren in de klimpaal. Schattie kan het ook goed vinden met onze hond en de andere katten. Wij zouden het leuk vinden, als hij samen met Harmelien geplaatst kan worden, maar is niet noodzakelijk. Schattie is 2x ingeënt, ontvlooid, gechipt en ontwormd. De kosten zijn € 195,00. Heeft U interesse in Schattie of wilt U meer weten, neem dan contact op met Marion 06 41548007

Juultje

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Juultje.

Juultje is geboren op 4-5-2023.

Moederpoes en kittens zijn komen aanlopen bij een boerderij in Winterswijk. Moeder was niet in staat voor haar kinderen te zorgen. Deze lagen dan ook op de koude betonnen vloer en Juultje was erg onderkoelt. Moeder was in geen velden of wegen te bekennen en al te lang weg van de jonge kittens. Het was nu al zes uur ‘s avonds dus waren de bewoners erg ongerust. Onze vangster heeft besloten de drie kittens warm onder haar kleren mee te nemen en moederpoes werd later op de dag gevangen en bij de kittens in de kooi gezet.

Juultje is een echte druktemaker. Ze rent de kamer door samen met de andere kittens uit het gastgezin. Of ze ligt opkop met een balletje te spelen wat heel leuk is om te zien. Juultje is erg nieuwsgierig en graag op onderzoek uit. Wel zal Juultje even moeten wennen aan de mensen in haar nieuwe omgeving. Maar je zult zien dat ze al heel snel komt vragen om aandacht.

Juultje is 2 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost 195,00.

Heeft u interesse in juultje neem dan contact op met Marion 06 41548007

Jack

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Jack

Jack is geboren op 17 mei 2023. Hij is samen met zijn broertje en drie zusjes in de buitenlucht geboren. Toen ze drie dagen oud waren zijn ze samen met hun moeder Cato opgevangen bij een gastgezin. Cato had een beetje hulp nodig met het geven van melk. Daarom zijn de kleintjes gevoed met de fles.

Jack is de grootste van het stel. Hij was dan ook de eerst die de brokjes van mama ging proeven en al snel vond hij dit erg lekker. Hij was toen niet meer zo happig naar zijn flesje en at liever brokjes of dronk melk uit de bakjes. Jack vind het heerlijk om te knuffelen en te slapen in je armen. Of om lekker tegen zijn broertje of zusjes aan te liggen. En met hun spelen en in de kamer ravotten doet hij ook graag. Het liefst speelt hij door de hele kamer en is dan niet meer te stoppen.

We plaatsen kittens nooit alleen. We willen Jack graag samen met een broertje of zusje plaatsen. Kennismaken met Jack en zijn broertje en zusjes kan bij ons gastgezin in Aalten.

Jack is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Als vergoeding voor de onkosten vragen we €195, 00. Heeft u interesse in Jack of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06 41548007

Knorretje

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Knorretje!

Knorretje is geboren bij de stichting op 26-04-2023 samen met haar broers Tijgertje,Kanga en Roe. Het is een mooi, klein zwart poesje. Ze is erg aanhankelijk en lekker speels. Ze vindt het leuk om met een hengeltje of een balletje te spelen. Knorretje kan goed overweg met andere katten en honden. Wij plaatsen Knorretje alleen als binnenkat en alleen samen met een maatje. Dit kan een jonge kat zijn die u al heeft of een andere kat van Stichting Kitty-Cat.

Knorretje is direct plaatsbaar. Ze is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt zijn. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Knorretje €195,00.

Heeft u interesse in Knorretje of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (06 41548007)

Kanga

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Kanga!

Kanga is geboren bij de stichting op 26-04-2023 samen met zijn broertjes Roe , Tijgertje en zusje Knorretje. Het is een mooie zwarte kater en hij is erg speels en aanhankelijk. Kanga is dol op balletjes en dan vooral de kleine stoffen balletjes! Kanga kan goed overweg met andere katten en honden. Wij plaatsen Kanga alleen als binnenkat en alleen samen met een maatje. Dit kan een jonge kat zijn die u al heeft of een andere kat van stichting Kitty-Cat.

Kanga is direct plaatsbaar. Hij is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt zijn. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Kanga €195,00.

Heeft u interesse in Kanga of wilt u meer van hem weten, bel dan met Marion: 06 41548007

Smaus

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Smaus (M)

Geschatte geboortedatum: 21-4-2023

Smaus is als kitten van een paar dagen oud gevonden in een koeienstal. Hij is met de fles gevoed, en had een pleegmoeder in het gastgezin.
Door de flesvoeding is Smaus erg aanhankelijk en mensgericht geworden. Ook heeft hij veel zelfvertouwen en is een dominant mannetje in de groep. Met name bij het eten, hij wil het niet delen en duwt ze met zijn poten weg.

Deze stuiterbal heeft veel energie en klautert en rent graag rond. Maar vooral ravotten met de andere kittens doet hij graag.

Hij kan met kinderen en andere katten/kittens overweg, honden is onbekend.

Kittens onder de 6 maanden worden nooit alleen geplaatst.

Smaus is direct beschikbaar.

Smaus is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Vergoeding bedraagt 195 euro.

Heeft u interesse in hem of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 0641548007

Teun

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Teun.

De geboortedatum van Teun is geschat op 8 mei 2023.

Teun woont samen met zijn zusje en 2 andere kittens in het gastgezin. Teun is erg gehecht aan zijn zusje en het zusje Fien aan hem. Hij speelt wel met de andere kittens, maar zijn zusje is de favoriet! Als het tijd van slapen is, zoeken ze dan ook samen een slaap plekje op. Teun is ondernemend, speelt graag, is niet bang en erg aanhankelijk. Als je op de bank zit komt hij graag op schoot zitten.

Teun is er klaar voor om geplaatst te worden, het liefst samen met zijn zusje. Het zou jammer zijn als ze uit elkaar gehaald worden.

Teun is 2 keer ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Teun €195,00

Heeft U interesse in Teun of wilt U meer van hem weten,bel dan met Marion. Tel 06 41548007

Fien

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Fien.

De geboortedatum van Fien is geschat op 8 mei 2023.

Fien zit samen met haar broertje Teun en 2 andere kittens in het gastgezin. Fien is een lieve, leuke kitten die gek is van haar broertje. Ze spelen heel wat uurtjes samen wat af. Dit doet ze ook wel met de andere kittens, maar Teun, het broertje heeft de voorkeur. Als ze gaat slapen, zoekt ze ook altijd een plekje samen met Teun. Fien vind het heerlijk om aandacht te krijgen. Als je op de bank zit , komt ze bij je en als er plek is, komt ze bij je op schoot liggen. Fien is klaar om geplaatst te worden. Omdat Teun en Fien zo gehecht zijn aan elkaar zou het fijn zijn, als ze samen ergens een plekje vinden.

Fien is 2 keer ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt. Als tegemoetkoming voor de gemaakte kosten vragen wij voor Fien €195,00

Heeft U interesse in Fien of wilt U meer weten, bel dan met Marion. Tel 06 41548007

Brindza

Stichting Kitty-Cat zoekt een tehuis voor Brindza.

Brindza is een zwarte poes, geboren op 12 april 2023.

Zij is samen met 4 broertjes en zusjes ( liefdevol de kaasjes genoemd, door hun naam) ernstig ziek gevonden. Met veel liefde en geduld is zij nu een prachtige gezonde poes.

Brindza is een ranke elegante dame met een zwarte snuit en een wit stipje op haar neusje. Ze is bedachtzaam, kijkt graag eerst toe voordat ze zich vol overgave in het speelfestijn stort. Ze komt graag bij je, vindt het fijn om geaaid te worden maar klautert graag in de krabpaal. Ook kan ze heerlijk spinnen. Ze begint er al mee als je binnenkomt.

Als je voor Brindza kiest dan krijg je een hele lieve poes als gezelschap. Brindza is 2x geënt, gechipt ontwormd en ontvlooid en kost € 195,00
Heeft u interesse in Brindza of wilt u meer weten? Bel dan met Marion 06 41548007

Parrano

Stichting Kitty-Cat zoekt een tehuis voor Parrano.

Parrano is een zwart/witte poes geboren op 12 april 2023. Parrano is samen met 4 broertjes en zusjes (liefdevol de kaasjes genoemd, door hun naam) ernstig ziek gevonden. Met veel liefde en geduld is ze nu een prachtige gezonde poes.

Parrano is iets rustiger dan haar zusje Brie. Parrano is ook een zwart /witte poes. Ze is een ondernemende dame, en ook voor haar is alles is leuk om mee te spelen. Balletjes, veertjes en de tunnel, overal gaat ze enthousiast mee aan de slag.

Soms vind ze het spannend om opgepakt te worden, en aaien is heel fijn, soms ook niet… maar ook zij is gewoon erg druk om de wereld te ontdekken. Stofzuigen is niet echt een probleem.
Parrano is 2x geënt, gechipt ontwormd en ontvlooid en kost € 195,00
Heeft u interesse in Parrano of wilt u meer weten? Bel dan met Marion 06 41548007

Gorgonzola

Stichting Kitty-Cat zoekt een tehuis voor Gorgonzola

Gorgonzola is een zwarte kater met een wit streepje over zijn neus, geboren op 12 april 2023. Hij is samen met 4 broertjes en zusjes ( liefdevol de kaasjes genoemd, door hun naam) ernstig ziek gevonden. Met veel liefde en geduld is hij nu een prachtige gezonde kater.

Gorgonzola is een lieve kat die graag je gezelschap zoekt, hij spint onophoudelijk. Hij is mooi om te zien met een prachtige glanzende vacht. Gorgonzola is een rustig beestje, de zwaarste van het stel en zal waarschijnlijk als zo’n lekkere stevige bank- en knuffel kat opgroeien. Hij is soms een beetje voorzichtig en wil niet altijd vastgehouden worden, wel vindt hij het heerlijk om geaaid te worden als hij bij je ligt.

Het laserlampje is een favoriet speeltje waarbij hij de gekste capriolen uit haalt. Gorgonzola zoekt je vaak op, even kijken of je er nog bent om vervolgens verder te spelen met een veertje of balletje.
Gorgonzola is 2x geënt, gechipt ontwormd en ontvlooid en kost €195
Heeft u interesse in Gorgonzola of wilt u meer weten? Bel dan met Marion 06 41548007

Brie

Stichting Kitty-Cat zoekt een tehuis voor Brie.

Brie is een zwart/witte poes geboren op 12 april 2023. Brie is samen met 4 broertjes en zusjes ( liefdevol de kaasjes genoemd, door hun naam) ernstig ziek gevonden. Met veel liefde en geduld is ze nu een prachtige gezonde poes.

Brie is samen met haar zusje Parrano een gezellige druktemaker. Brie heeft een mooie staart en is ook mooi getekend. Door haar ziekte heeft ze als restverschijnsel een kleine beschadiging aan haar linker oog overgehouden .

Brie is een nieuwsgierige dame, alles is leuk om mee te spelen. Geen speeltje is te saai en als je niet oppast gaat ze vrolijk verder met je tenen. Soms vind ze het spannend om opgepakt te worden, en aaien is heel fijn, soms ook niet… maar ze is gewoon erg druk om de wereld te ontdekken. Stofzuigen is niet echt een probleem, ze is super nieuwsgierig en blij.

Brie is 2x geënt, gechipt ontwormd en ontvlooid en kost € 195,00 Heeft u interesse in Brie of wilt u meer weten? Bel dan met Marion 06 41548007

Rockford

Stichting Kitty-Cat zoekt een tehuis voor Rockford.

Rockford is een zwarte kater met bruine gloed, geboren op 12 april 2023. Hij is samen met 4 broertjes en zusjes ( liefdevol de kaasjes genoemd, door hun naam) ernstig ziek gevonden. Met veel liefde en geduld is hij nu een prachtige gezonde kater.

Rockford is de kleinste van het stel, wil graag bij je in de buurt zitten. Hij begint gelijk te spinnen en praten als je de kamer binnen komt. Ook houdt hij van spelen en klimmen. Zijn favoriete plekje is op je rug of in de krabpaal.

Soms vindt hij het fijn om op een rustig plekje te slapen om vervolgens de opgedane energie weer volop te gebruiken door lekker te rennen door de kamer. Hij heeft kennisgemaakt met de stofzuiger en is een heel gezellig, aanhankelijk katertje waar je veel plezier mee zal hebben.

Rockford is 2x geënt, gechipt ontwormd en ontvlooid en kost € 195,00 Heeft u interesse in Rockford of wilt u meer weten? Bel dan met Marion 06 41548007

Pluto

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Pluto

Pluto is geboren op 16 mei 2023. Hij is een zoon van Disney en geboren in de opvang. Disney is een pubermoeder maar heeft vanaf het begin goed voor haar kindjes gezorgd alleen is ze heel erg jong.

Pluto is een lieve, mooie kater. Hij vindt het heerlijk om te spelen. Dit doet hij graag met de andere kittens in het gastgezin maar nog fijner vindt hij het om met een hengeltje te spelen. Pluto maakt dan de mooiste sprongen om het balletje te pakken. Hij raakt hier niet mee uitgespeeld. Als hij moe is komt hij graag bij je liggen op schoot of gaat samen met een vriendje in een mandje liggen. Als er iets lekkers wordt uitgedeeld staat Pluto er als eerste bij.

Kennis maken met Pluto kan bij ons gastgezin in Aalten.

Pluto is direct plaatsbaar. Hij is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en de onkosten die voor hem gemaakt zijn en vergoed dienen te worden zijn €195,00.

Heeft u interesse in Pluto of wilt u meer over hem weten bel dan Marion, 06 41548007

Freya

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Freya.

De geboortedatum van Freya wordt op 10 mei 2023 geschat.

Freya is geboren op een boerderij en is vrij vroeg naar binnen gehaald, hierdoor is zij gewend aan het gezinsleven.

Freya is een erg mooi en lief poesje, maar heeft wel echt het karakter van een schildpadpoesje. Ze zondert zich af van haar broertjes en gaat dan alleen ergens slapen en ze weet wat ze fijn vindt én wat niet.

Maar het is ook echt een schatje dat graag een knuffel komt vragen. Freya zit in een gastgezin waar ze een grote hond hebben en dat vind ze prima. Freya wil graag geplaatst worden in een rustige omgeving, dus geen druk gezin.

Freya is ontwormd, ontvlooid, gechipt, 2 keer ingeënt en kost 195 euro. Heeft u interesse in dit schitterende poesje, neem dan contact op met Marion 06 41548007

Nozem

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Nozem

Nozem zijn geboortedatum is geschat op 10-04-2023.

Nozem is een mooie rode kater.
Hij is heel knuffelig en houdt van veel aandacht. Hij komt graag bij je liggen en vind het fijn om bij je in de buurt te zijn.
Nozem speelt graag met zijn vriendjes uit het gastgezin. Dan rent en rolt hij de kamer met ze door.

Nozem is 2 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en de onkosten die voor Nozem gemaakt zijn bedraagt 195,00. Heeft u interesse in Nozem neem dan contact op met Marion 06 41548007

Eros

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Eros.

De geboortedatum van Eros is geschat op 10 mei 2023.

Eros is geboren op een boerderij en de bewoners hebben Eros (en zijn nestgenootjes) vrij vroeg naar binnen gehaald en dit heeft een positief effect op het gedrag van Eros gehad.

Eros is een ontzettend lieve en mooie kat. Hij heeft hele mooie ogen, en erg bijzonder zwarte lipjes. Eros is een volger, zijn broertjes doen “het voor” en hij volgt dan.

Eros vindt het leuk om te spelen met z’n broertjes en zusje. Ook kan hij zich prima alleen vermaken, met een balletje of ander speelgoed.

Eros is stapelverliefd op de grote hond die bij het gastgezin woont (en zij op hem). Eros is ontwormd, ontvlooid, gechipt en twee keer ingeënt en kost daardoor 195 euro. Heeft u interesse in dit schatje, neem dan contact op met Marion 06 41548007

Tommie

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Tommie.

Tommie is geboren op 15-6-2023 (geschatte datum).

Tommie is een heerlijke speelse kater die graag om aandacht komt vragen.

Wanneer Tommie zijn opvangmoeder een paar uur niet heeft gezien komt hij meteen op schoot knuffelen.

Als een van de andere kittens gaat spelen, wil Tommie graag meedoen. Zijn katergedrag komt soms wel naar boven door het spel over te nemen.

Tommie vindt het verstoppen in de tunnel fantastisch, want dan kan hij de anderen goed besluipen.

Tommie is gewend aan puberleeftijd kinderen. Tommie is direkt plaatsbaar.

We plaatsen kittens onder de leeftijd van een half jaar nooit alleen. Als u een vrij jonge kat thuis heeft is dat prima om alleen te gaan.

Tommie is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Als tegemoetkoming in de gemaakte onkosten vragen wij €195,-

Heeft u interesse in Tommie of wilt u meer over hem weten, bel dan met Marion, 06 41548007

Herman

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Herman

Herman is geboren op 16-05-2023 (geschatte datum)

Herman is een ontzettende knuffelkont en de favoriet van iedereen die op bezoek komt, want hij meldt zich meteen voor een aai of knuffel.

Herman speelt graag met de andere kittens in het gastgezin. Ook balletjes en de tunnel zijn favoriet. Hij kan heerlijk in je nek liggen spinnen. Bij kinderen is hij graag in de buurt.

Herman is gelijk plaatsbaar

Wij plaatsen kittens onder de zes maand nooit alleen, of er moet al een jonge kat in huis zijn, of samen met een ander kitten uit de stichting genomen worden.

Herman is 2x ingeënt en gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost € 195,-.

Heeft u interesse in Herman of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 0641548007.

Loki

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Loki.

De geboortedatum van Loki is geschat op 10 mei 2023.

Loki is geboren op een boerderij en vrij snel naar binnen gehaald. Dit heeft een positief effect op het gedrag van Loki gehad.

Loki is een makkelijke en lieve kater. Loki heeft vrij grote oren, dat maakt hem grappig om te zien. Loki is een ondeugende, leuke, speelse en grappige kat. Loki is een echte knuffelbeer, hij houdt er enorm van om, na het spelen met de andere kittens, hond of speeltjes, lekker op je schoot te komen liggen om daar een tukje te doen. Loki miauwt zelfs als hij aandacht wil.

Loki is ontwormd, ontvlooid, gechipt en twee keer ingeënt en kost daardoor 195 euro. Heeft u interesse in deze lieve schat, neem dan contact op met Marion 06 41548007

Suske

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Suske.

De geboortedatum van Suske is geschat op 30 april 2023.

Suske woont samen met haar broertje en 2 andere kittens in het gastgezin. Suske is erg gehecht aan haar broertje Wiske en andersom is dat ook zo. Suske is een ontzettende knuffel en komt bij je als je binnen komt. Er zit niets geen kwaads in haar. Als er vreemde mensen binnen komen gaat zij ze eerst even bekijken, maar daarna is het al snel goed.

Suske houdt ook erg van spelen en vliegjes vangen kan ze erg goed! Ze vermaakt zich uitstekend en als het tijd is voor een slaapje zoekt ze Wiske op.

Suske is er klaar voor om geplaatst te worden, het liefst samen met Wiske. Wij plaatsen kittens altijd samen dus als ze met Wiske naar haar forever home kan verhuizen zou dat super zijn, maar Suske zou ook geplaatst kunnen worden waar al een andere (jonge) kat aanwezig is.

Suske is 2 maal geënt, ontwormt, geënt en gechipt. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Suske €195,00

Heeft U interesse in Suske of wilt U meer van haar weten bel dan met Marion 0641548007

Wiske

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Wiske.

De geboortedatum van Wiske is geschat op 30 april 2023.

Wiske lijkt op het ras Blauwe Rus, het is een prachtig kitten! Hij is even afwachtend bij het zien van nieuwe mensen, maar als hij ze eenmaal kent wordt hij erg aanhankelijk. Wiske had een aantal weken een plekje in zijn nek die verzorgd moest worden. Hij vond het allemaal prima en spinde daarbij luidruchtig. Dat plekje is inmiddels helemaal genezen.

Wiske woont samen met zijn zusje Suske en 2 andere kittens in het gastgezin. Hij heeft echt de voorkeur voor zijn zusje. Hij vind spelen geweldig en is altijd erg enthousiast. Echt een ventje waar je veel plezier van hebt.

Wiske is er klaar voor om geplaatst te worden, het liefst samen met zijn zusje Suske. Wij plaatsen kittens altijd samen dus als hij met Suske naar zijn forever home kan verhuizen zou dat super zijn, maar Wiske zou ook geplaatst kunnen worden waar al een andere (jonge) kat aanwezig is.

Wiske is 2 maal geënt, ontwormt, geënt en gechipt. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen wij voor Wiske €195,00

Heeft U interesse in Wiske of wilt U meer van hem weten bel dan met Marion 0641548007

 
 
 

Kristy

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Kristy

Kristy is geboren op 06-06-2023 (geschatte datum).

Kristy is een mooie, compleet zwarte, poes. Kristy is heel lief en altijd blij je te zien. Dat laat ze zien, maar zeker ook horen!

Kristy speelt graag met de andere kittens. Rennen, stoeien en springen, als het maar actief is. Kristy is ook erg zorgzaam, ze likt al haar vriendjes tot grote tevredenheid. Kristy is gewend aan (puber) kinderen.

Kristy is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost € 195

Heeft u interesse in Kristy of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 0641548007.

Katja

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Katja.

Katja is geboren op 3 juni 2023 en is er één van een zesling die geboren zijn uit madam Mikmak en geboren zijn in een gastgezin bij onze stichting.

Ze is een echt schildpad poesje, het is een leuke pitte dame! Katja kan zeer aanwezig zijn maar op een positieve manier. Ze laat zich ook horen, want ze kletst graag met je.

Katja speelt graag met je maar ze kan zich ook prima alleen vermaken met een balletje of ander speelgoed. Het liefst speelt ze samen met de andere kittens.

Ook is Katja erg nieuwsgierig. Ze vindt alles leuk, zelfs tijdens het dweilen wil ze meehelpen!

Katja is een makkelijk katje en kan goed met andere katten overweg.

Katja is direct plaatsbaar. Katja wordt alleen geplaatst als er al een ander kitten of (jonge) kat in het forever home woont of als u haar samen neemt met een ander kitten.

Katja is gechipt, 2x ingeënt, ontwormd en ontvlooid. Voor de gemaakte onkosten vragen wij voor Katja €195,00.

Heeft u interesse in Katja of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion 0641548007.

Zorro

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Zorro.

Zorro is geboren op 3 juni 2023. Hij is bij een gastgezin bij ons in de stichting geboren en is er één van een zesling.

Hij is een heel mooi zwart katertje. Zorro is heel aanhankelijk als hij je mag.

Zorro speelt graag met je maar hij kan zich ook prima alleen vermaken met een balletje of ander speelgoed. Het liefst speelt hij samen met de andere kittens.

Ook is Zorro heel nieuwsgierig. Hij vindt eigenlijk alles wel leuk. Zelfs tijdens het dweilen wil hij meehelpen!

Zorro kan goed met andere katten overweg.

Zorro is direct plaatsbaar. Zorro wordt alleen geplaatst als er al een ander kitten of (jonge) kat in het forever home woont of als u hem samen neemt met een ander kitten.

Zorro is gechipt, 2x ingeënt, ontwormd en ontvlooid. Voor de gemaakte onkosten vragen wij voor Zorro €195,00.

Heeft u interesse in Zorro of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion 06 41548007