Hier kunt u al onze beschikbare kittens vinden

Ziggy & Loes

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Ziggy en Loes!

Ziggy en Loes zijn beide geboren op 8 juni 2021 in een paardestal buitenaf. Hun moeder is helaas verongelukt. Daarom zijn ze met de fles groot gebracht. Ziggy is een mooi, klein en schattig rood katertje. Hij is heel erg aanhankelijk, rustig maar ook zeker speels. Zo is hij dol op balletjes om mee te spelen. Daarnaast is hij dol op zijn zusje Loes. Hij speelt en slaapt graag met haar. Loes is een mooi cypers gekleurd poesje. Ook zij is heel erg aanhankelijk en super speels. Rustig bij je op schoot liggen zullen ze niet zo snel doen; hier hebben ze simpelweg het geduld nog niet voor. Ze gaan goed om met andere katten en honden. Omdat ze zo op elkaar gesteld zijn, plaatsen wij Ziggy en Loes alleen samen.

Ziggy en Loes zijn gelijk plaatsbaar. Ze zijn 1x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en ze kosten samen €280,00.

Heeft u interesse in Ziggy en Loes of wilt u meer van ze weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Loki

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Loki!

Loki is geboren op 8 juni 2021 in een paardestal buitenaf bij Zieuwent. Helaas is zijn moeder verongelukt. Daarom is hij met de fles groot gebracht. Loki is een mooi rood-wit katertje. Hij is erg stoer en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Hij houdt enorm van spelen, net als zijn broertjes en zusjes. Hij heeft nog niet het geduld om rustig bij je op schoot te gaan liggen. Desondanks is hij wel erg nieuwsgierig naar wat je doet. Hij gaat goed om met andere honden en katten. Wij plaatsen Loki niet als enige kat. Het is dus belangrijk dat een toekomstig baasje al een jonge kat in huis heeft, of bereid is om Loki bijvoorbeeld samen met zijn broertje Snoopy of zusje Baya te adopteren.

Loki is gelijk plaatsbaar. Hij is 1x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €140,00.

Heeft u interesse in Loki of wilt u meer van hem weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Baya

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Baya!

Baya is geboren op 8 juni 2021 in een paardestal in het buitengebied van Zieuwent. Helaas is haar moeder verongelukt. Daarom is ze met de fles groot gebracht. Baya is een mooie lapjespoes. Ze houdt net als haar broertjes en zusjes enorm van spelen. Ook is ze erg aanhankelijk en mensgericht. Ze heeft nog niet het geduld om rustig bij je op schoot te komen liggen, maar desondanks is ze wel erg nieuwsgierig naar wat je doet. Ze gaat goed om met andere honden en katten. Wij plaatsen Baya niet als enige kat. Het is dus belangrijk dat een toekomstig baasje al een jonge kat in huis heeft, of bereid is om Baya bijvoorbeeld samen met (één van) haar broertjes (Snoopy en/of Loki) te adopteren.

Baya is gelijk plaatsbaar. Ze is 1x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €140,00.

Heeft u interesse in Baya of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Bommel & Ollie

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Bommel en Ollie.

Bommel en Ollie zijn omstreeks half mei 2021 geboren. Ze liepen samen als broer en zus over een camping te struinen op zoek naar voedsel om te overleven. Bij de start in de opvang waren ze erg mensenschuw en er is veel tijd gestoken om ze te socialiseren. Dat is grotendeels ook gelukt! Ze zijn nog niet echt aanhalig, maar daar hebben ze ook geen tijd voor, ze willen spelen en ontdekken en tikkertje spelen met elkaar en achter muisjes, balletjes aanrennen en met pennen spelen. Ze komen wel bij je op de bank of stoel gesprongen en dan willen ze wel een aai over de bol en dan spinnen ze volop, maar voor nu op deze leeftijd vinden ze dat genoeg. Mevrouw Bommel is nog iets voorzichtiger en iets meer op haar hoede en kijkt even de kat uit de boom, dhr Ollie is avontuurlijker, is ruiger in zijn spel en meer op ontdekkingstocht..hij neemt zijn zusje dan wel meer op sleeptouw..ze hebben het erg fijn samen en ze geven elkaar ook geregeld een wasbeurt of soezen lekker bij elkaar. Omdat ze zo aan elkaar gehecht zijn en letterlijk en figuurlijk op elkaar ingespeeld, worden ze alleen samen geplaatst. Ze zijn niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en ze hebben nog wat geduld en aandacht nodig om die veilige basis te kunnen voelen, maar als die er is krijg je er 2 guitige, lieve mooie en speelse kittens voor terug en die op hun tijd contact met je zoeken. Ze zijn vrolijk en levendig! Ze zijn andere katten binnen het gastgezin gewend, die werden van een veilige afstand bekeken en begluurd door Ollie en Bommel.

Ollie en Bommel zijn direct plaatsbaar. Ollie en Bommel zijn 1x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Ze kosten samen €280,00.

Heeft u interesse in broer en zus Ollie en Bommel, of wilt u meer over hen weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Bjorn

Stichting Kitty-Cat zoekt een “welkom thuis ” plek voor lieve Bjorn!

Bjorn is rond 3 mei geboren . Op 11 juli werd hij samen met een broertje en twee zusjes gevonden door een vrijwilligster. Met zn vieren zaten ze langs de kant van een drukke weg . De vrijwillgster heeft het stel de eerste weekjes opgevangen .

Daarna mocht ik van ze gaan genieten. De kittens mochten ze heerlijk gaan spelen in de kittenkamer! Genieten was dat, lekker veilig met zn vieren!!! Na een poosje werd een broertje en zusje van Bjorn en Anni geplaatst. Daarvoor in de plaats kwamen er twee nieuwe kittens bij , dit ging erg gemakkelijk. Niet lang daarna kwamen er nog vier katertjes bij op de kamer!

Toen werd het er wel erg druk. Bjorn liet merken dat hij wat meer vrijheid wel op prijs zou stellen! Heel begrijpelijk vond ik. Ik besliste om nog een kamer beschikbaar te stellen voor de kleine bandietjes. Dat vond Bjorn erg fijn! Bjorn is een beweeglijk mannetje en houdt wel van aktie!

Na een tijdje mocht het stel ook ontdekken wat er nog meer te zien was op de bovenverdieping! Bjorn ontdekte de wasbak en de douche maar vooral de trap trok zijn aandacht! Heerlijk zijn energie kwijt kunnen, op en neer de trap op rennen!

Na een poosje is het dan toch weer tijd om terug te gaan naar de kittenkamer, maar dat vind Bjorn nooit zon goed plan! Als Bjorn moe is van het spelen en ontdekken zoekt hij toch zusje Anni weer op.

Bjorn is te omschrijven als een lief, nieuwsgierig en ondernemend katertje. Hij is erg gemakkelijk op te pakken maar is nog niet zo toe aan lang op schoot zitten. Heel graag zouden we hem samen met zusje Anni plaatsen, ze vullen elkaar zo mooi aan!!

Dus bent u op zoek naar liefde ,gezelligheid en wat meer leven in huis, dan is dit het perfecte stel! (Anni staat al op de site van de stichting)

Bjorn is gecastreerd, 2 x ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd en kost €195,00

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze schat bel dan met Marion 06-41548007

Boaz

Stichting kitty-cat zoekt een goed tehuis voor Boaz.

Boaz is een stoere zwarte kater. Boaz’s moeder is en wilde kat uit Zieuwent, ze is gesteriliseerd en is daarna in huis genomen door degene die haar te eten gaf, daar zijn wij heel blij mee. Boaz, zijn broertjes en zusje zijn bij onze stichting geboren op 3 Juli 2021, daarna zijn ze naar een gastgezin gegaan, waar ze nu nog verblijven.

Boaz is een lieve, aanhankelijke, speelse kater. Boaz is gek op stoeien met zijn broertjes en zusje, vindt de klimpaal en kattentunnel heel interessant, houdt van knuffelen, dan begint hij al te spinnen. Boaz kan goed met andere katten en hond.

Wij zouden Boaz graag samen met Finn plaatsen. Boaz is 1x ingeënt, ontvlooid, gechipt en ontwormt. De kosten zijn € 140,00. Heeft U interesse of wilt U meer weten, neem dan contact op met Marion tel: 06-41548007

Finn

Stichting kitty-cat zoekt een goed tehuis voor Finn. Finn is een lieve, aanhankelijke, zwarte kater met een klein wit befje. Finns moeder is een wilde kat uit Zieuwent, ze is gesteriliseerd en is daarna in huis genomen door degene die haar te eten gaf, wij zijn daar uiteraard heel blij mee. Finn en zijn broertjes en zusje zijn bij onze stichting geboren op 3 Juli 2021, daarna zijn ze naar een gastgezin gegaan, waar ze nu nog verblijven. Finn speelt graag met zijn broertjes en zusje, de klimpaal, kattentunnel, doosjes, enzv vindt hij geweldig. Finn kan goed met andere katten en hond. Wij zouden Finn graag samen met Boaz plaatsen. Finn is 1x ingeënt, ontvlooid, gechipt en ontwormt. De kosten zijn €140,00. Heeft U interesse of wilt U meer weten, neem dan contact op met Marion tel: 06- 41548007

Happies & Leo

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Happies en Leo!

Happies is geboren rond 1 september 2020. Ze is gevonden op een camping en had zes kittens, welke het helaas allemaal niet gered hebben. Hiervan was Happies duidelijk aangeslagen. Ze was zichtbaar aan het rouwen. Om die reden heeft Happies pleegkittens gekregen, welke ze met liefde heeft verzorgd. Happies heeft in haar korte leventje al veel mee gemaakt, waardoor ze getraumatiseerd is. Dit betekent in dit geval dat zij nog weleens naar je kan uithalen en hapt (vandaar de naam Happies). Ze zal veel tijd nodig hebben om de heftige gebeurtenissen uit haar verleden achter zich te laten.

Leo is één van de pleegkittens van Happies. Hij is geboren op 27 maart 2021. Happies is helemaal gek op hem en daarom plaatsen wij hen enkel samen! Leo is een lieve kitten. Hij houdt enorm van spelen en in tegenstelling tot zijn pleegmoeder is hij niet bang om geaaid te worden al heeft hij hier vaak niet het geduld en de rust voor. Hij geniet van aandacht, maar vindt het ook heerlijk om tegen Happies aan te liggen. Happies en Leo spelen heel erg graag samen!

Wij zijn voor Happies en Leo opzoek naar een huis waar zij lekker zichzelf kunnen zijn en waar er niet teveel van ze verwacht wordt, waar ze lekker kunnen spelen en hun eigen ding kunnen doen. Wij plaatsen ze dan ook zeker niet bij kleine kinderen of drukke huishoudens.

Happies is 2x ingeënt, gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €150,00. Leo is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €160,00.

Heeft u interesse in Happies en Leo of wilt u meer van ze weten, bel dan met Marion (Tel: 064158007).

Mama & Aiwa

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Mama en Aiwa!

Mama is geboren rond 1 mei 2019. Aan het begin is ze wat afwachtend en moet ze echt even wennen. Na een aantal dagen komt ze echter helemaal los en vraagt ze regelmatig om aandacht en komt ze graag kopjes geven. Ze geeft hier echter wel duidelijk haar grenzen bij aan, dus het is belangrijk dat toekomstige baasjes haar signalen herkend en respecteert. Als je haar grenzen kent en respecteert is het echter een hele lieve poes! Aiwa is geboren rond 15 maart 2021 en is de dochter van mama. Het is een prachtige rood-witte poes. Ze is heel erg speels en daarnaast ook heel erg lief en sociaal naar mensen. Wij plaatsen mama en Aiwa alleen samen. Daarnaast plaatsen wij hen niet bij kleine kinderen.

Mama is 2x ingeënt, gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en gechipt. Ze kost €105,00. Aiwa is 2x ingeënt, gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €210,00.

Heeft u interesse in mama en Aiwa of wilt u meer van ze weten, bel dan met Marion (Tel: 064158007).

Buitenplaats gezocht!

Buitenplaats gezocht

Heeft u een boerderij, camping of manege en wilt u graag van uw muizen af? Neem dan deze twee wilde katten over die in groenlo als zwervers lopen. Wat u hiervoor moet doen?

-Een plek aanwijzen waar onze kooi 4 a 6 weken kan staan.

-Iedere dag de katten voeren en de kattenbak schoonhouden.

-na de wenperiode de katten loslaten en

-1 x per dag bijvoeren. Zodat u de katten in de gaten kunt houden.

De katten komen geneutraliseerd bij u aan.

Heeft u een plekje voor ze bel dan met Marion 0641548007.

Ceasar & Francis

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Ceasar en Francis

Zij zijn geboren op de geschatte datum 26-04-2021 Samen met hun broertje zijn zij gevangen op een camping in Winterswijk Ceasar en Francis zijn een goed duo en willen daarom bij elkaar blijven. Samen gaan ze op onderzoek uit. Overal op klimmen en alles bekijken. Beiden zijn gek op rennen, vooral achter elkaar aan. Rollebollen over de grond en weer verder rennen. Dit duo doet alles samen. Slapen, eten en spelen.

Zij voelen zich wel op hun gemak bij mensen en komen ook nieuwsgierig kijken. Ook samen spelen vinden ze wel leuk. Maar aanraken vinden ze nog spannend, en komen dan ook niet zichzelf naar je toe. Als je ze oppakt en knuffelt vinden ze dat wel fijn en spinnen dan. Zij mogen het huisleven en alles wat daarbij hoort nog gaan ervaren, aangezien zij momenteel boven verblijven.

Ceasar en Francis zijn gelijk plaatsbaar. Ceasar en Francis zijn 1x geënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kosten samen 280euro

Heeft u interesse in hen of wilt u meer over hen weten bel dan met Marion, 0641548007

Ben

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor BEN!

De geboortedatum van Ben wordt geschat op 1 mei 2021.

Ben is met 5 andere kittens gevonden bij de rondweg direct na Groenlo. Ben was daar duidelijk achter gelaten uiteraard zonder moeder. Ze waren met ongeveer 10 kittens, maar tegen de tijd dat we aankwamen waren er helaas nog maar 5. Dit waren 3 Cyperse en 2 rode kittens van verschillende leeftijden. Het is niet bekend uit hoeveel nesten ze komen.

De geboortedatum van Ben wordt geschat op 1 mei 2021.Ben is een kater en de grootste van het stel.

Hij was in het begin wat terughoudend naar zijn soortgenoten en mensen toe. Tegenwoordig kan hij een aai over de bol zeker waarderen, hij blaast niet meer.In het begin blies hij als je hem benaderde , maar eenmaal vastgepakt en in een handdoek gewikkeld ontspande hij zich en kon dan rustig om zich heen kijken. Op deze manier heeft hij de mens leren waarderen en heeft hij de veiligheid van de handdoek niet meer nodig.

Sinds ze wat meer vrij kunnen bewegen in de kattenkamer, speelt hij ook meer met de andere katten .

Hij is niet dominant, want als de anderen van zijn bakje met lekkers komen, laat hij dat gelaten toe. Hij is zeker niet haantje de voorste.

Ben zal zich het beste voelen in een rustige omgeving , waar hij rustig om zich heen kan kijken en rustig benaderd wordt. We plaatsen Ben dan ook niet bij kinderen of bij honden.

Ben is direct plaatsbaar. Ben is dan 1 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost €140,00.

Heeft u interesse in Ben of wilt u meer over Ben weten, bel dan met Marion 06-41548007.

Nienke & Bas

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Nienke en Bas.

Nienke en Bas zijn geboren op 27-03-2021

Nienke en Bas zijn afkomstig van een boerderij van een vriendin van een vrijwilligster van ons. Moeder Katty is gesteriliseerd terug gegaan. Moeder was een raskat siamees. Dit is overigens aan de kittens niet te zien zij zijn (gewoon) zwart-wit.

Kittens zijn liefdevol door Happies opgevangen en groot gebracht. Nu wordt het tijd voor de volgende stap een forever home.

Nienke is een een heel lief speels poesje. Ze speelt graag met haar broertje, rennen en stoeien. Aaien vind ze nog een beetje spannend, maar als je haar knuffelt en aait dan gaat ze heel hard spinnen dus stiekem vind ze het heel erg fijn. Ze kijkt dan ook liever eerst even de kat uit de boom.

Nienke houdt van een rustige manier van benaderen, maar na een tijdje leert ze je kennen (“heb geduld met me”).

Bas is een energiek, speels, leuk en ondeugend katertje. Hij houd van rennen stoeien met zijn zus, is heel nieuwsgierig en houd van interactie. knuffelen vind ik fijn maar niet te lang, ( “samen spelen vind ik het allerleukst”).

Nienke en Bas zijn gelijk plaatsbaar. Ze gaan alleen samen naar hun forever home.

Nienke en Bas zijn 2x ingeënt en gechipt ontwormd en ontvlooid en en kost €160,00 per kitten. Heeft u interesse in Nienkeen Bas of wilt u meer over hen weten bel dan met Marion, 0641548007.

Buitenplaats gezocht

Voor onze geneutraliseerde katten zoeken we een buitenplaats. Dus woont u buitenaf of heeft u een manege, stalletje of boerderij? En niet bij een drukke weg? Neem dan contact met ons op!
Foto is een voorbeeld, deze katten zijn reeds geplaatst! Af en toe krijgen we katten binnen die te wild zijn om in huis te plaatsen. Voor deze katten zoeken we een geschikte buitenplaats.