Op deze pagina vindt u alle kittens die beschikbaar zijn voor adoptie.
Voor vragen of interesse bij een kitten kunt u contact opnemen met Marion:

06 41548007

Gizmo

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Gizmo

Gizmo is geboren op 25-05-2020 en hij is rood met wit getekend. Hij is nu 4 weken oud en kan al wel gereserveerd worden. Nu heeft hij samen met zijn broertjes de tijd om nog heeel veeel te leren en te ontdekken en te spelen en kattekwaad uit te halen.

Gizmo is als 3e kitten geboren en hij doet het goed. Hij is nieuwsgierig en zet al zijn voetstapjes geregeld uit het nest. De wereld om hem heen zal steeds een beetje groter worden.

Gizmo herkent al stemmen en daar reageert hij op door je ook te begroeten. Gizmo kan gereserveerd worden en uiteraard is hij te bewonderen bij het gastgezin als Gizmo je interesse heeft gewekt.

Gizmo zit nu in een gastgezin in de plaats Herveld, dichtbij Nijmegen. Gizmo zal bij plaatsing over zeker 6 weken sowieso ontwormd, ontvlooid, gechipt en 1× ingeënt zijn tegen een vergoeding van €140,00.

Heeft u interesse in Gizmo of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06-41548007

Figo

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Figo.

Figo is geboren op 25-05-2020 en hij is wit met zwart getekend. Hij is nu 4 weken oud en kan al wel gereserveerd worden. Nu heeft hij samen met zijn broertjes de tijd om nog heeel veeel te leren en te ontdekken en te spelen en kattekwaad uit te halen.

Figo kwam als 2e kitten ter wereld en hij doet het goed. Hij is nieuwsgierig en zet al zijn voetstapjes geregeld uit het nest. De wereld om hem heen zal steeds een beetje groter worden.

Figo herkent al stemmen en daar reageert hij op door je ook te begroeten.

Figo kan gereserveerd worden en uiteraard is hij te bewonderen bij het gastgezin als Figo je interesse heeft gewekt.

Figo zit nu in een gastgezin in de plaats Herveld, dichtbij Nijmegen.

Figo zal bij plaatsing over zeker 6 weken sowieso ontwormd, ontvlooid, gechipt en 1× ingeënt zijn tegen een vergoeding van €140,00.

Heeft u interesse in Figo of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06-41548007

Isha

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Isha. (rood-wit katertje met witte streep op het hele hoofd.)

Isha is geboren op 25-05-2020. Hij is nu 4 weken oud en kan al wel gereserveerd worden. Nu heeft hij samen met zijn broertjes de tijd om nog heeel veeel te leren en te ontdekken en te spelen en kattekwaad uit te halen.

Isha is de eerstgeboren kitten en hij doet het goed. Hij is nieuwsgierig en zet al zijn voetstapjes geregeld uit het nest. De wereld om hem heen zal steeds een beetje groter worden. Isha herkent al stemmen en daar reageert hij op door je ook te begroeten.

Isha kan gereserveerd worden en uiteraard is hij te bewonderen bij het gastgezin als Isha je interesse heeft gewekt. Isha zit nu in een gastgezin in de plaats Herveld, dichtbij Nijmegen.
Isha zal bij plaatsing over zeker 6 weken sowieso ontwormd, ontvlooid, gechipt en 1× ingeënt zijn tegen een tarief van €140,00.

Heeft u interesse in Isha of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06-41548007

Boris

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Boris.

Gezocht: een superhuisje voor dit superkatertje! Boris is geboren rond 1 september 2019.

Oh wat is Boris een fantastisch leuk beestje, lief, aanhankelijk, eigenwijs, knuffelig, speels en ondeugend. Boris is gevonden bij een manege waar hij opeens rond liep. Waarschijnlijk is hij daar achter gelaten.

Boris is een heel bijzonder beestje, een kater met een ‘vleugel’: Tijdens de geboorte of door een trauma heeft Boris de pezen en speren van een schouderblad uitgerekt of gescheurd. Daardoor steekt één schouderblad veel verder omhoog dan de ander en lijkt het op een zijzwaard van een platbodem. Maar Boris heeft er geen enkele last van en speelt de sterren van de hemel.

Boris is de hartendief in het gastgezin. Als je langs hem loopt geeft hij altijd even een tikje met zijn pootje, hij wil je even aanraken. Hij springt op schoot en speelt met alles wat hij tegenkomt. Wat een heerlijk beest! Hij lijkt geen last te hebben van zijn schouder en springt overal op. Maar het is wel verstandig om Boris binnen te houden.

Boris is gecastreerd, geënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost €150,00

Bram

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Bram.

Bram is een lieve, aanhankelijke kater. Een echte allemansvriend. Hij ligt graag bij je op schoot om te knuffelen. Ook vind hij het fijn om opgetild te worden.

Bram heeft jaren samen gewoond met een andere kater. Bram is vrij dominant naar de andere kat, waardoor de andere kat zich erg terug trekt en gestrest word. Met pijn in hun hart heeft het stel het besluit genomen om de twee katers uit elkaar te halen en een forever home te vinden voor Bram.

Bram heeft veel energie en houd nog erg van spelen.

Wij denken dat het voor Bram fijn is om zonder andere katten terecht te komen. Dit is vooral omdat het met de andere kater samen niet goed gegaan is. Voor mensen is hij wel erg lief en wil ook graag geaaid worden.

Bram is 7 jaar oud en direct plaatsbaar. Hij is ontwormd, ontvlooid, gechipt, gecastreerd en 1x ingent en kost 105 euro.

Heeft u interesse in Bram of wilt u meer over hem weten, bel dan met Marion, 0641548007

Famke

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Famke.

Famke wordt geschat op een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Ze is sinds 5 weken weer een kersverse moeder geworden van 4 gezonde jongens. Ze kan nu nog voor een paar weken niet gemist worden in de opvoeding en socialisatie van haar kleintjes, maar ze is wel te reserveren.

Famke is op Hemelvaartsdag hoogzwanger gevonden bij de steengroeve in Winterswijk door wandelaars en toen via de dierenambulance bij Stichting Kitty-Cat terechtgekomen. Hoogstwaarschijnlijk is Famke bij mensen opgegroeid maar op een gegeven moment in de steek gelaten en moest zelf zien te overleven.

Ze is een hele, lieve, zachtaardige poes die zich makkelijk aanpast. Ze is ook erg lief, geduldig en zorgzaam voor haar jongens. Ondanks dat ze vermoedelijk in de steek is gelaten is ze niet angstig voor mensen. Ze laat zich graag aaien en spint er behoorlijk op los. Je kunt nog wel merken dat ze mensen en huiselijkheid niet meer gewend is, maar we denken dat met veel liefde, aandacht en heel wat knuffels Famke een fijne huiskat kan worden die gezellig bij je komt liggen.

Optillen vindt ze (nog)niet zo prettig.

Famke verdient een 2e kans in haar katteleven om met liefde, aandacht en zorg omringd te worden.

Famke kan gereserveerd worden en ze is uiteraard te bewonderen bij het gastgezin als Famke je interesse heeft gewekt. De kittens van Famke zijn al gereserveerd dus hoeft niet meer op gereageerd te worden.

Famke zit nu in een gastgezin in de plaats Herveld, dichtbij Nijmegen.

Famke zal bij plaatsing over ongeveer 4 weken sowieso ontwormd, ontvlooid, gechipt, 1x ingeënt en gesteriliseerd zijn tegen een vergoeding van €105,00

Heeft u interesse in Famke of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 06-41548007

Red Bull

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Red Bull.

Red Bull is geboren op 26 april 2020.

Red Bull is gevonden in het buitengebied van Aalten. Hij liep daar samen met zijn zusje Lilly die nu geplaatst is.

Red Bull is een heel erg aanhankelijk katje wat graag aandacht wil. Hij speelt natuurlijk ook nog graag en voor op schoot zitten ontbreekt op het moment nog de rust. Hij zal dat later zeker gaan doen maar nu speelt hij liever.

Red Bull is gelijk plaatsbaar. Red Bull is 1 X ingeënt en gechipt ontwormd en ontvlooid en en kost €140,00. Heeft u interesse in Red Bull of wilt u meer over haar/hem weten bel dan met Marion, 0641548007.

Soezy

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Soezy.

Soezy heeft op jonge leeftijd al heel wat meegemaakt, zwerven door de bossen, kittens gebaard, auto ongeluk gehad en door dit ongeluk was ze helemaal blauw, maar dat is gelukkig allemaal weggetrokken, wel mist Soezy daardoor stukjes van haar hoektanden.

Maar door alle tegen slagen is dit super katje er goed bovenop gekomen en zoekt nu een fijne woonplek.

Soezy is een lieve poes met een hoog aaibaarheids factor! Ze is beslist heel lief, maar optillen vind ze nog eng. Wel kun je haar lekker aaien en we hebben goede hoop dat ze het naar je toekomen en lekker optillen vanzelf nog gaat leren. Spontaan op schoot zitten doet Soezy nog niet maar daarin tegen vind ze aaien en geknuffeld worden helemaal geweldig.

Leeftijd wordt geschat op ongeveer 2,5 jaar en weegt 3,51 kg.

Omdat ze een lange tijd buiten heeft geleefd , is ze erg bang voor kleine kinderen en harde geluiden zoals bromfietsen en auto’s. We zoeken voor haar dan ook een leuk huisje liefst zonder tuin en ook zonder honden of kleine kinderen.

Soezy moest in het begin nog veel wennen aan huishoudelijk geluiden zoals was -en vaatmachine, tv etc. Heel langzaam raakt ze daar nu aan gewend na een maand in het gastgezin deze geluiden gehoord te hebben.

Soms schrikt ze nog wel van onverwachte bewegingen.

In het begin zal ze nog terughoudend zijn, en de kat uit de boom kijken, maar als het “new home” minder vreemd voor haar wordt komt ze helemaal tot leven.

Ze speelt graag, spontaan op schoot zitten doet ze nog niet maar daarin tegen vind ze aaien en geknuffeld worden helemaal geweldig.

Wij gunnen Soezy een veilige thuishaven met lieve en geduldige mensen zodat ze haar nare verleden vergoed achter zich kan laten.

Soezy is gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid, gechipt en ingeënt en kost 105 euro.

Heeft u interesse in Soezy of wilt u meer over haar weten, bel dan met Marion 06-41548007.

Zusjes

Twee poesen die zussen zijn. De een zwanger en de ander donderdag bevallen. Samen voeden ze de kittens op. Zo erg aan elkaar gehecht dat we ze beslist niet willen scheiden. Heeft u een leuke plek voor deze beide dames?
Ze zijn dadelijk beide gesteriliseerd, gechipt, geënt en ontwormd en ontvlooid. Ze kosten samen 300,00 euro. Heeft u interesse bel dan met Marion 0641548007.