Hier kunt u al onze beschikbare kittens vinden

Elsa

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Elsa

Elsa is geboren in 2014 en dus nu 8 jaar oud. Haar baasje heeft afstand van haar gedaan en omdat de situatie erg nijpend was hebben we de zorg voor Elsa op ons genomen.

Elsa is een schat van een poes die hunkert naar aandacht. Omdat ze al lange tijd geen stabiele leefomgeving heeft is het vertrouwen van Elsa naar mens en dier afgenomen. Ze wil ontzettend graag met je knuffelen, maar in haar tempo. We merken dat ze in de opvang niet op haar plek zit omdat er andere katten zijn die ook aandacht vragen. We verwachten dat ze zich ontpopt tot een relaxte knuffelkont als ze als enige dier in huis geplaatst kan worden

Elsa wil op den duur wel naar buiten kunnen. Dat was ze bij de vorige eigenaar gewend. We zoeken voor haar dan ook een baasje met een huis en tuin. Oudere kinderen zullen geen probleem zijn.

Elsa is gesteriliseerd, 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost 155,00.

Heeft u interesse in deze lieverd, neem dan contact op met Marion van Stichting Kitty-Cat, 0641548007

Wammes

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Wammes.
Wammes is geboren circa 7 Juli 2022.

Wammes is samen met zijn broertjes en zusje bij ons in de opvang gekomen. Wammes is afkomstig van een kippenboer uit Meddo. Omdat de boer erg angstig is voor vogelgriep, duldt hij geen katten/kittens op zijn erf, daarom hebben wij alle 7 kittens meegenomen. Alle 7 zijn flessenkittens, dat betekent om de 3 uur voeden, 7 dagen van de week. Hierdoor zijn ze zeer op mensen gericht. Wammes en 2 van zijn broertjes zijn daarna naar het gastgezin gegaan, om te socialiseren en te leren omgaan met volwassen katten en hond.

Wammes is een mooie rood met witte kater. Wammes heef een lief, vriendelijk karakter. Wammes vindt het gezellig om bij je te zitten en geaaid te worden, af en toe kan hij ook ondeugend zijn.
Hij vindt het ontzettend leuk om met balletjes, kattentunnel en muisje te spelen.
Wammes kan ook goed omgaan met volwassen katten en hond.

Wammes wordt niet alleen geplaatst. Hij kan goed overweg met Indy, Riva of Zoë. Als u al een kat heeft dan zou hij wel alleen kunnen.

Wammes is direct plaatsbaar. Wammes is 3x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
De onkosten die voor Wammes zijn gemaakt is € 170,00.
Heeft u interesse in Wammes of wilt u meer informatie, bel dan met Marion tel: 06-41548007

Mystic

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Mystic!

Mystic is geboren rond 5 mei 2022 en is als vondeling bij de stichting binnengekomen. Het is een prachtig zwart-wit poesje. Dit vrolijke kitten is lekker speels en vindt het fantastisch om te spelen met een hengeltje. Daarnaast vindt ze het ook fijn om geaaid te worden. Ze kan goed overweg met andere katten en honden. Wij plaatsen Mystic niet als enige kat. Daarom is het belangrijk dat er al een kat aanwezig is in haar nieuwe huisje of dat men bereid is een van onze andere kittens samen met Mystic te adopteren.

Mystic is direct plaatsbaar. Ze is 2 x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €170,00.

Heeft u interesse in Mystic of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007)

Dax

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Dax!

Dax is geboren rond 17 april 2022 en als vondeling bij de stichting gekomen. Dax is een mooie donker cyperse kater. Hij was aan het begin erg angstig. Inmiddels vindt hij het op zijn tijd fijn om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Dax is verder een speelse kater en kan goed overweg met honden en andere katten. Wij plaatsen Dax niet als enige kat in een huishouden. Daarom is het belangrijk dat er in zijn toekomstige huisje al een andere kat aanwezig is of dat mensen bereid zijn nog een kat van de stichting te adopteren.

Dax is direct plaatsbaar. Hij is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €170,00.

Heeft u interesse in Dax of wilt u meer van hem weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Indy

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Indy!

Indy is geboren rond 17 april 2022 en als vondeling bij de stichting gekomen. Indy is een prachtige lapjespoes. Ze was aan het begin angstig. Inmiddels vindt ze het fijn om af en toe geaaid te worden. verder is het een erg speels poesje en is ze gewend aan honden en andere katten. Wij plaatsen Indy niet als enige kat in een huishouden. Daarom is het belangrijk dat er in haar toekomstige huisje al een andere kat aanwezig is of dat mensen bereid zijn nog een kat van de stichting te adopteren.

Indy is direct plaatsbaar. Ze is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €170,00.

Heeft u interesse in Indy of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Bliksem

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Bliksem.

Hij was verhuisd naar Uden, maar helaas weer terug binnen de stichting omdat één kat binnen het gezin erg gestrest raakte van de speelse, ondeugende Bliksem. Deze mensen hebben met pijn in hun hart Bliksem teruggebracht want zij vonden hem ontzettend lief en grappig.

Bliksem is geboren op de 17 april 2022.

Hij is een lieve, speelse en op z’n tijd een ondeugende jongen die zijn knuffels komt halen en gezellig bij je op schoot komt slapen en spinnen. Hij is echt een grappige Pietje Bel met kattestreken maar ook echt een gevoelige, knuffelkater die zijn knuffels komt halen en lekker bij je wil liggen. Hij is in het zwart gekleed, maar hij geeft licht omdat hij zoveel grappigs en liefs in zich heeft.

Hij is een leuke, gezellige kater en heeft een grappig, speels en lief karakter, hij speelt graag met zijn broer Elmo.

Bliksem is bij een gastgezin geboren en hij is uitgegroeid tot een mooie peuterjongen! Hij is energiek en speels en op zijn manier stoer, maar ook lief en wat ondeugend en grappig.

Bliksem is makkelijk in de omgang en komt graag bij je op schoot doezelen. Heel kort even optillen is prima, maar niet te lang, hij wil graag spelen en is dan wat ongeduldig. Hij zit nu tussen allemaal peuterjongens en meisjes in Winterswijk en hij voegt zich prima.

Kortom een lieve, makkelijke, grappige en knuffelige kater.

Bliksem is gelijk plaatsbaar.

Bliksem is ontwormd, ontvlooid, gechipt, 2x ingeënt en kost €170,00

Heeft u interesse in Bliksem of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06-41548007.

Sokje

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Sokje!

Sokje is geboren in 2017 en dus nu 5 jaar oud.

Het baasje van Sokje heeft afstand van haar gedaan en omdat de situatie erg nijpend was hebben we de zorg voor Sokje op ons genomen.

Sokje is een lieve poes . Sokje is een prachtige, pittige dame die knuffelen heerlijk vindt. Omdat ze lange tijd geen stabiele leefomgeving heeft gehad is het vertrouwen van Sokje naar mens en dier afgenomen. Gelukkig is ze nog wel aaibaar en vraagt ze haar aandacht door in je buurt te komen.

Als er tijdens het op schoot zitten een andere kat aandacht komt vragen wordt ze agressief naar de andere kat. Dit zelfs tegen kittens dus het best tot haar recht komt als ze als enige dier in huis geplaatst kan worden.

Sokje is dol op knuffelen en we verwachten dan ook dat ze zich ontpopt tot een kat met een hoog knuffelgehalte.

Sokje wil op den duur wel naar buiten kunnen. Bij haar vorige eigenaar was ze ook binnen en buiten dus dat is ze dan ook gewend. Een balkon is voor haar echt niet genoeg. We zoeken voor haar dan ook een baasje met een huis en tuin. Oudere kinderen zullen geen probleem zijn.

Sokje is gesteriliseerd, 2 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost 155,00.

Heeft u interesse in deze lieverd, neem dan contact op met Marion van Stichting Kitty-Cat 0641548007.

Driekus

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis Driekus.

Driekus is geboren op 31 juli 2022.

Voor Driekus zijn we op zoek naar een blijvend liefdevol gezin.

Hij is als vondeling van 1 week oud binnengekomen en met de fles grootgebracht. Inmiddels (nu 7 weken) is het vrolijk, lief, blij en zindelijk kitten.

Driekus is een hele lieve zachtaardige man die enorm van knuffelen houdt. Hij komt uit zichzelf voor je zitten en geeft dan een heel klein piepje. Zodra je hem oppakt spint hij alles bij elkaar.

Spelen met zijn zusje Hannah, de hengel en de stoffen muisjes vindt hij leuk. Ook racet hij graag met haar de trap op en af. Hij mag graag vanaf de krabpaal alles in zich opnemen en kijkt dan de hele tijd rond naar alles wat er gebeurt in de woonkamer.

Hij speelt ook graag een spelletje op de telefoon (zie filmpje 😅)

Met een kattensnoepje maak je hem ook blij. De honden vindt hij helemaal ok.

In het gastgezin waar ze vanaf dat ze gevonden zijn wonen, zijn ze gewend aan grote honden, kinderen en alle geluiden die horen bij een huishouden.

Driekus wordt geplaatst vanaf 9 oktober 2022. Dan is hij 10 weken oud. Om zo’n jong diertje te kunnen adopteren moet er tijd genoeg zijn om ze op te voeden en aandacht te geven.

Driekus en Hannah hangen erg aan elkaar. Driekus wordt dan ook alleen samen met Hannah geplaatst. Dus heeft u interesse in slechts 1 van deze beide kittens dan hoeft u niet te reageren.

Driekus is ontvlooid, ontwormd, ingeënt en gechipt en kost 150,00.

Heeft u interesse in Driekus en Hannah dan kunt u bellen met Marion 0641548007.

Hannah

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Hannah.

Hannah is geboren op 31 jui 2022.

Hannah is als vondeling van 1 week oud binnengekomen en met de fles grootgebracht. Ze is de hele tijd samen geweest met Driekus haar broertje. Inmiddels (nu 7 weken) is het een vrolijk, lief, blij en zindelijk poesje.

Hannah is een vrolijke lieve meid die het leuk vind om bij je te zijn, met je mee te lopen en alles te ontdekken. Ze “praat”ook terug als je tegen haar praat. Knuffelen vindt ze ook fijn en ze komt ook bij je als ze wil knuffelen. Spelen met haar broer en met de hengel en het balletje vindt ze het leukste. De trap op en af rennen samen met Driekus doet ze graag. Ook houdt ze van een lekker kattensnoepje tussendoor. Lekker tegen de hond aan kruipen vind ze gezellig.

In het gastgezin waar ze vanaf dat ze gevonden zijn wonen, zijn ze gewend aan grote honden, kinderen en alle geluiden die horen bij een huishouden.

Hannah wordt geplaatst vanaf 9 oktober 2022. Dan is ze 10 weken oud. Om zo’n jong diertje te kunnen adopteren moet er tijd genoeg zijn om ze op te voeden en aandacht te geven.

Hannah wordt alleen samen met Driekus geplaatst. Dus heeft u interesse in slechts 1 van deze beide kittens dan hoeft u niet te reageren.

Hannah is ontvlooid, ontwormd, 1 x ingeënt en gechipt en kost 150,00. Heeft u interesse in Hannah bel dan met Marion 0641548007.

Butler

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Butler.

Butler heet Butler omdat ze een mooi wit befje heeft en mooie witte wimpers. Butler is bij het gezin waar ze is geboren op 25 mei 2022.

Butler ligt graag in de vensterbank. Ze spint als je haar aait maar ligt niet graag bij je. Ze is graag in de buurt van mensen.
Waarschijnlijk wordt ze pas een schootligger als ze minder energie krijgt.

Butler is gesteriliseerd, gechipt, 1 x ingeënt, ontwormd en ontvlooid en de onkosten die voor haar gemaakt zijn zijn 190,00.

Heeft u interesse in Butler bel dan met Marion 0641548007.

Lola

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Lola!

Lola is naar schatting geboren op 1 september 2021.

Lola is gevonden midden in het dorp met 4 eigen kittens en 1 adoptie kitten. Deze laatste was veel ouder dan de rest van de kittens.

Lola is gek op aandacht, wil niets liever dan geaaid worden, maar nog fijner vind ze spelen. Ondanks dat ze al een nest heeft grootgebracht is het echt in haar gedrag nog een kitten. Ze speelt dan ook met haar kinderen alsof ze zelf een kitten is. Lola vind spelen met een hengeltje ook heerlijk.

Voor op schoot zitten gunt ze zich momenteel nog geen tijd, maar we vermoeden dat dit in haar forever home vanzelf komt want ze is zo lief!!

Lola kun je ten alle tijde optillen en geniet van de aandacht.

Lola is 2 x ingeënt, gechipt, gesteriliseerd, ontwormd en ontvlooid en kost 210,00.

Schumi

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Schumi.

Schumi’s geboortedatum wordt geschat op half april 2022.

Mooie rooie Schumi is samen met zijn broertje Rossi als wild kitten gevangen. Nadat zijn broertje een ongelukje kreeg waarbij hij zijn staart verloor konden beide niet terug naar de boerderij. Bij een gastgezin heeft hij ontdekt dat mensen leuk zijn en lekkers brengen.

Schumi heeft na een lastige start de knop volledig omgezet. Hij ligt altijd in je buurt, draait tussen je enkels voor aandacht en spint alsof zijn leven er vanaf hangt. Spelen, aaien en eten zijn grote hobby’s. Hij is klein van stuk en mooi slank gebouwd. Een echte oranje kater met een lief ondeugend karakter. Schumi wordt samen met Rossi geplaatst.

Schumi is gecastreerd, 2 x ingeënt, ontwormd en ontvlooid en de onkosten die voor Schumi gemaakt zijn zijn 210,00.

Heeft u interesse in Schumi en Rossi bel dan met Marion 0641548007.

Rossi

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Rossi.

De geboortedatum van Rossi wordt geschat op half april 2022. Knappe Rossi is samen met zijn broertje als wild kitten in het buitengebied van Groenlo gevangen. Na een ongelukje verloor hij zijn staart waardoor hij niet terug kon. Bij een gastgezin heeft hij geleerd dat mensen best leuk zijn.

Rossi is een verlegen jongen die van kroelen en spelen houdt.
‘s Morgens komt hij je direct gedag zeggen. Hij komt bij je liggen maar op schoot is nog een brug te ver. Oppakken vindt hij niet geweldig maar hij laat het gebeuren. Rossi is nu al behoorlijk groot en zal een echt grote rooie vriendelijke reus worden.
Rossi wil wel graag samen met zijn broer Schumi geplaatst worden.

Rossi is gecastreerd, 2 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en de onkosten die voor hem gemaakt zijn zijn 210,00.

Heeft u interesse in deze mooie grote kater bel dan met Marion 0641548007.

Blossom en Amar

Stichting Kitty-Cat zoekt rustig tehuis voor supermama Blossom & relaxte zoon Amar

Amar, uit een nest van 3, is in de stichting geboren op 6-5-2022
Blossom is geboren op de geschatte datum van 1-4-2019

Amar
Hij is vanaf zijn geboorte al een relaxt katertje.
Vanaf de zijlijn bekijkt hij alles, en lijkt het allemaal wel prima te vinden.
Spelen met zijn groepsgenootjes doet hij graag, maar relaxen en de mens bekijken doet hij liever, vooral in gezelschap van zijn moeder Blossom.

Blossom
Deze supermama heeft in de opvang heel wat harten veroverd!
Zij heeft niet alleen haar hoeveelste nest opgevoed, maar ook 2 pubermoeders met hun nest in de opvang opgevoed en het moederschap aangeleerd.

Dat terwijl zij al een zwaar zwervend bestaan in Dinxperlo heeft gehad, ondanks dat zij wel haar leven startte als huispoes.
Blossom is er hard aan toe haar liefde en dankbaarheid te geven aan haar forever home.
Zij is erg aanhankelijk en wil vooral lief gevonden worden, ook als zij in het nauw wordt gedreven!

Samen
Dit stel is erg aan elkaar gehecht, en zoeken hetzelfde in een thuis: veel liefde, geduld en relaxtheid!

Andere dieren
Zij kunnen goed met andere kittens en katten, honden is onbekend.

Kinderen
Blossom vindt kinderen nog spannend en verstopt zich dan ook nog voor hen. Wij vermoeden dan ook dat zij nare ervaringen heeft opgedaan met kinderen. Hier wordt in de stichting aan gewerkt. Wij verwachten dat met sturing, steun en liefde daar verandering in kan komen, maar plaatsen haar niet bij kinderen.

Kittens onder de 6 maanden worden nooit alleen geplaatst.

Blossom & Amar zijn 2x ingeënt, gechipt, geneutraliseerd, ontwormd en ontvlooid. De kosten die voor Amar gemaakt zijn is 210,00 en voor Blossom is dit 155,00.

Heeft u interesse in hun of wilt u meer over hun weten bel dan met Marion, 0641548007

Gabbel

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Gabbel.

De geschatte geboortedatum van Gabbel is 23-5 -2022.

Gabbel is samen met zijn broertje Rocky in het gastgezin gekomen. Gabbel is een bescheiden kitten. Hij wil dolgraag geaaid worden, maar wacht netjes zijn beurt af ,omdat de andere kittens in het gastgezin allemaal voordringen. Als er iemand op de bank gaat zitten,is de schoot al snel vol met kittens, Gabbel gaat achteraan liggen waar nog plek is of komt er naast liggen. Gabbel houd veel van spelen met zijn broertje en de andere kittens. Gabbel is echt een lieve schat die een gouden mandje verdiend!

Gabbel is direct plaatsbaar. Gabbel is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De onkosten die voor Gabbel zijn gemaakt zijn 170,00.

Heeft u interesse in Gabbel of wilt u meer over hem weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Rocky

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Rocky.
De geschatte geboortedatum is 15 mei 2022.

Rocky zit samen met 4 andere kittens in een gastgezin. Hij is een leuk, ondernemend, speels ventje. Hij vind het heerlijk om geaaid te worden. Als je op de bank gaat zitten weet hij niet hoe gauw hij bij je op schoot moet klimmen , om er bij te gaan liggen.

Rocky kan het uitstekend vinden met de andere kittens in het gezin. Ook is het hem gelukt om contact te krijgen met de kater van het gastgezin, die eerst absoluut niets van hem moest weten. Rocky is een lieve schat die een heerlijk plekje verdiend.

Rocky is direct plaatsbaar.

Rocky is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen we voor Rocky €170,00.

Heeft u interesse in Rocky of wilt u meer over hem weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Ninja

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed huis voor Ninja.

Ninja haar geboortedatum wordt geschat op 1 november 2019.

Ninja is een lief, rustig, maar wel een wat afwachtend en onzekere poes. Ninja heeft veel tijd nodig gehad om te wennen en te leren dat lopende mensen en handen niet eng zijn. Ze kijkt eerst de kat uit de boom, voordat ze op onderzoek uit gaat en bij je komt. Wanneer je haar vertrouwen hebt gewonnen, komt ze langzaam bij je voor een knuffel en kan je haar ook oppakken. Ook wanneer je op de bank zit, komt ze bij je zitten. Verder is Ninja een gezellige kletskous.

Ninja is af en toe nog wel schrikkerig bij onverwachte bewegingen, geluiden en bij vreemden, ze kan dan onder de bank of kast schieten, maar komt kort daarna wel weer tevoorschijn.

Ninja kan niet zo goed met soortgenoten overweg, ze gedoogd andere katten wel, maar wordt hier niet heel gelukkig van. We plaatsen Ninja daarom het liefst als enige kat.

Er moet rekening gehouden worden dat Ninja na plaatsing in het begin afwachtend en terughoudend kan zijn. We zoeken daarom voor Ninja een thuis waar ze rustig kan wennen en uit haar schulpje kan komen.

Ninja is direct plaatsbaar. Ze is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd. De onkosten die voor haar zijn gemaakt zijn 155,00 euro.

Heeft u interesse in Ninja of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Nya

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed huis voor Nya.

Nya is samen met haar zusjes en broertje binnen de stichting geboren op 8-5-22.

Nya is in de opvang geboren en is een lief, energierijk, ondernemend en een wat onzeker poesje. Nya heeft in de opvang veel tijd nodig gehad om vertrouwen te krijgen in het gastgezin. Nya was in eerste instantie erg schrikkerig en schuw en bleef het liefst dicht bij haar moeder in de buurt. Langzamerhand kruipt Nya uit haar schulpje en komt ze steeds vaker voor een knuffel. Nya komt nu ook uit zichzelf op je schoot zitten, alleen is dit nog wel van korte duur.

Nya heeft even de tijd nodig gehad om te wennen aan de andere katten in de opvang, maar dat gaat nu goed. Nya speelt graag met haar soortgenoten en kan hierin dan wel wat dominant overkomen. We plaatsen Nya het liefst met 1 van haar nestgenootjes, haar moeder of met een rustige niet dominante kat.

Nya is direct plaatsbaar. Ze is gesteriliseerd, 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De onkosten die voor Nya zijn gemaakt zijn 210,00 euro.

Heeft u interesse in Nya of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Skylar

Stichting Kity-Cat zoekt een goed huis voor Skylar.

Skylar is samen met haar zusjes en broertje binnen de stichting geboren op 8-5-22

Skylar is een rustig, lief, nieuwschierig, maar een wel wat onzeker poesje. In het begin was ze erg afwachtend en schuw, maar op dit moment laat ze zich steeds meer zien en komt ook uit zichzelf naar je toe. Skylar laat duidelijk merken wat ze wel en niet wil.

Tijdens het spelen met haar soortgenoten kan Skylar wat dominant overkomen. We plaatsen Skylar daarom het liefst met haar moeder, met 1 van haar nestgenootjes of bij een rustige niet dominante kat.

Skylar is direct plaatsbaar. Ze is gesteriliseerd, 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De onkosten die voor Skylar zijn gemaakt zijn 210,00 euro.

Heeft u interesse in Skylar of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Kai

Stichting Kity-Cat zoekt een goed huis voor Kai.

Kai is samen met zijn zusjes binnen de stichting geboren op 8-5-22

Kai is een lief en nieuwsgierig ventje. In het begin was hij erg afwachtend en schuw, maar hij laat zich nu steeds meer zien en gaat graag op onderzoek uit. Kai is af en toe nog wel wat schrikkerig bij onverwachte geluiden en bewegingen. Ondanks dat Kai wel uit zichzelf naar je toe komt en zich dan ook wel laat aanhalen, vindt hij oppakken en op schoot zitten nog wel spannend.

Kai is een sociaal ventje en kan goed overweg met andere katten. De aanwezigheid van andere katten doet Kai ook zichtbaar goed, hij trekt zich echt op aan zijn nestgenoten. Daarom plaatsen we Kai alleen met zijn moeder of 1 van zijn nestgenootjes.

Kai is direct plaatsbaar. Hij is gecastreerd, 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De onkosten die voor Kai zijn gemaakt zijn 210 euro.

We plaatsen kittens jonger dan 6 maanden niet alleen. Dit houd in dat u om Kai te adopteren of al een andere kat moet hebben waar Kai mee kan spelen of twee kittens bij ons gaat adopteren.

Heeft u interesse in Kai of wilt u meer over hem weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Riva

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Riva!

Riva is geboren rond 17 april 2022 en als vondeling bij de stichting gekomen. Riva is een mooi cypers/rood poesje. Ze was bij binnenkomst erg angstig, maar als ze je eenmaal kent en vertrouwd vindt ze het fijn om aandacht te krijgen op zijn tijd. Verder is ze lekker speels. Ook kan ze goed overweg met honden en andere katten. Wij plaatsen Riva niet als enige kat in een huishouden. Daarom is het belangrijk dat er in haar toekomstige huisje al een andere kat aanwezig is of dat mensen bereid zijn nog een kat van de stichting te adopteren.

Riva is direct plaatsbaar. Ze is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €170,00.

Heeft u interesse in Riva of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Trevy

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Trevy

Trevy komt uit een nest met 2 katertjes en 1 poes die in de stichting zijn geboren op 6-5-2022

Trevy is graag onder de mensen, in het begin en bij vreemden zal ze zich nog verstoppen. Zij kijkt de kat uit de boom en heeft duidelijk een eigen willetje. Maar als zij je eenmaal vertrouwt heb je er de liefste kat aan.

Zij is graag onder de mensen maar is een beetje onzeker/argwanend in het begin.
Voor Trevy zoeken wij dan ook thuis die al ervaring heeft met katten.

Andere dieren
Trevy kan goed met andere kittens en katten, honden is onbekend.

Kinderen
Trevy vindt kinderen in het begin wat spannend, maar geef je haar de tijd dan krijg je het liefste maatje wat je je maar kan bedenken.

Kittens onder de 6 maanden worden nooit alleen geplaatst.

Trevy is gesteriliseerd, 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost 210,00.

We plaatsen kittens onder de 6 maand niet alleen. Dit houdt in dat u om Trevy te adopteren of al een andere kat moet hebben waar Trevy mee kan spelen of twee kittens bij ons gaat adopteren.

Trevy kan heel goed samen met Camiel geplaatst worden. Dit zijn namelijk broer en zus.

Heeft u interesse in Trevy of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 0641548007

Camiel

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Camiel

Camiel komt uit een nest van 3. Hij is de stichting geboren op 6-5-2022. Hij is geboren uit de moeder Blossum.

Dit nieuwsgierige katertje is graag onder de mensen. Hij komt je spinnend begroeten bij de deur en bekijkt alles wat je doet. Het is een katertje dat naast je op de grond gaat zitten en het liefst tegen je been aan. Uiteindelijk zal dit zeker een schootkat worden maar nu heeft hij daar de tijd nog niet voor.

Een knuffel, even spelen of op zijn manier helpen met schoonmaken doet hij graag.

Andere dieren
Camiel kan goed met andere kittens en katten, honden is onbekend.
Hij kan prima met kinderen.Camiel is gecastreerd, 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost 210 euro.

We plaatsen kittens onder de 6 maand niet alleen. Dit houdt in dat u om Camiel te adopteren of al een andere kat moet hebben waar Camiel mee kan spelen of twee kittens bij ons gaat adopteren.

Camiel zou heel goed samen met Trevy geplaatst kunnen worden. Dit zijn namelijk broer en zus.

Heeft u interesse in Camiel of wilt u meer weten bel dan met Marion, 0641548007

Qelvin

Stichting kity-Cat zoekt een goed huis voor Qelvin.

Qelvin is geboren op 10-05-2022. Qelvin is samen met zijn moeder en broertje gevonden bij mensen in de tuin/schuur.

Qelvin is een lief, ondernemend, aanhankelijk en energiek katertje. Hij gaat veel op onderzoek uit en is dan erg actief. Qelvin speelt graag met zijn soortgenoten en kan hierin wel wat dominant overkomen. Qelvin is af en toe nog wel wat schrikkerig bij onverwachte bewegingen of geluid. Toch heeft hij al wel grote stappen gezet en heeft hij veel gehad aan zijn broertje, waarmee hij veel optrekt.

Qelvin is wel heel aanhankelijk, komt uit zichzelf naar je toe en komt dan op schoot zitten. Dit is dan wel van korte duur, hij heeft nog niet het geduld om lang op schoot te blijven zitten.

Net zoals zijn broertje Quinten is Qelvin ook erg gefocust op eten. Door dit goed te begrenzen, is hij hierin goed te sturen.

Het liefst plaatsen we Qelvin met zijn moeder Suzie. Qelvin is direct plaatsbaar. Hij is 1 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid.

Heeft u interesse in Qelvin of wilt u meer over hem weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Suzie

Stichting kity-Cat zoekt een goed huis voor Suzie.

Susie is geboren op 1 april 2020 (geschatte datum).

Suzie is samen met haar 2 kittens gevonden bij mensen in de tuin/schuur. De eerste paar dagen was Suzie erg schrikkerig en schuw, maar dit veranderde al snel. Suzie stelde zich al snel open en het gastgezin kon haar al snel aanhalen en oppakken.

Suzie is gegroeid naar een lieve, rustige en knuffelige poes. Wanneer je op de bank zit komt Suzie er rustig bij liggen en gaat dan ook op je schoot zitten. Suzie kan niet goed overweg met soortgenoten, ze gedoogd andere katten wel, maar wordt hier niet heel gelukkig van. Suzie zou eventueel wel geplaatst kunnen worden met 1 van haar kittens.

Suzie is direct plaatsbaar. Ze is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd. Om in onze onkosten te voorzien vragen we 155,00 euro voor Suzie.

Heeft u interesse in Suzie of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Lizzy

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed huis voor Lizzy. Haar geboortedatum wordt geschat op 20 mei 2022.

Lizzy is samen met haar zusjes, broertje en moeder gevonden op een boerderij.

Lizzy is een super rustig, zachtaardig en lief poesje. Ze is erg aanhankelijk en is het liefst dicht bij je in de buurt. Wanneer je haar roept komt ze ook meteen. Verder komt ze ook regelmatig uit zich zelf om een knuffel te halen. Ondanks dat Lizzy een erg rustig karakter heeft gaat ze wel op onderzoek uit en speelt ze graag met haar nestgenootjes. Tijdens het spelen stelt ze zich wel onderdanig op.

Lizzy is soms nog wat onzeker en kan af en toe nog wel wat onder de indruk zijn bij onverwachte geluiden of bewegingen. Lizzy zou graag geplaats willen worden met 1 van haar nestgenootjes of bij een wat rustige niet dominante kat.

Lizzy is direct plaatsbaar. Ze is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid. Als tegemoetkoming in de onkosten vragen wij €170,00 voor Lizzy.

Heeft u interesse in Lizzy of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Rosa

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed huis voor Rosa.

De geboortedatum van Rosa wordt geschat op 20 mei 2022.
Rosa is samen met haar zusjes, broertje en moeder gevonden op een boerderij.

Rosa is een erg lief, zachtaardig en rustig poesje. Ze is niet zo snel onder de indruk van iets en stelt zich nieuwsgierig op. Rosa gaat graag op onderzoek uit en speelt met haar nestgenootjes. Daarnaast kan Rosa ook een rustig plekje opzoeken om daar te gaan liggen en alles te observeren.

Rosa is erg aanhankelijk en mensgericht. Ze komt regelmatig een knuffel halen en gaat hierbij ook op schoot zitten, ze kan dit dan uren vol houden.
Rosa kan goed overweg met andere katten.

Rosa is direct plaatsbaar. Ze is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid. De onkosten die voor haar zijn gemaakt zijn €170,00.

Heeft u interesse in Rosa of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Bella (gereserveerd)

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed huis voor Bella.

Bella is geboren op 20 mei 2022. (geschatte datum). Bella is samen met haar zusjes, broertje en moeder gevonden op een boerderij.

Bella is een lief, rustig en stabiel poesje. Ze gaat graag op onderzoek uit en is erg nieuwsgierig. Ze komt regelmatig een knuffel halen en gaat dan dicht bij je op de bank liggen. Bella speelt graag met haar nestgenootjes, kan af en toe wel wat wild zijn tijdens het spelen. Bella trekt zich ook wel eens terug op een rustig plekje of gaat in de vensterbank zitten en naar buiten kijken.

Bella zou graag geplaatst willen worden met 1 van haar nestgenootjes of bij een wat rustige niet dominante kat.

Bella is direct plaatsbaar. Ze is 1 keer ingeënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid. Heeft u interesse in Bella of wilt u meer over haar weten, neem dan contact op met Marion: 0641548007

Loesje

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Loesje.
Loesje is een mooie jongedame die samen met haar broertje Lucas op een camping rondstruinde en bij de stichting terecht is gekomen. Haar geboortedatum wordt geschat rond 11 mei 2022.
Ze is lief, zacht en knuffelig maar houdt ook van stoeien met haar grote broer Lucas, dan staat ze haar mannetje!
Ze is een stabiel, evenwichtig poesje die niet snel van haar stuk is. Ze helpt en steunt haar broertje Lucas die een kop groter is dan haar, maar soms nog wat schrikkerig kan zijn. Lucas wordt echt rustiger als Loesje in de buurt is. Het liefst worden ze dan ook samen geplaatst.
Loesje past zich makkelijk aan en kan prima met andere katten binnen het gezin overweg. Ze speelt graag met muisjes en balletjes en lange veters. Loesje kan prima bij wat grotere kinderen. Loesje is nog niet echt een schootkat, ze is nog jong en wil spelen en heeft geen geduld om nu al lekker bij je te komen doezelen. Ze doezelt nu nog het liefst samen met haar broer.
Met Loesje haal je een mooie diva in huis met soms stoere jongensstreken, wat wil je nog meer!
Loesje is direct plaatsbaar. Loesje is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Ze kost €170,00
Heeft u interesse in de lieve en mooie Loesje of wilt u meer over haar weten, bel dan met Marion op mob nr: Tel: 06- 41548007.

Lucas

Stichting Kitty-cat zoekt voor Lucas een goed thuis.
Lucas is geboren op de geschatte datum van 11 mei 2022. Hij struinde met zijn zusje Loesje op een camping en zijn toen bij de stichting terechtgekomen. Hij is een mooie wit-zwarte kater.
Lucas was al vrij vroeg in zijn peutertijd een behoorlijke stoere en grote jongen en ook erg dominant, maar is ook een held op sokken, want inmiddels is dat dominante wel verdwenen en hij kan soms wat schrikkerig zijn en dan helpt zijn zusje Loesje hem om rustiger te worden. Het liefst plaatsen wij Lucas en Loesje samen. Lucas heeft veel energie, moet lekker kunnen rennen en stoeien en klauteren en als hij uitgespeeld is kan hij heerlijk samen slapen met zijn zusje. Hij vindt een aai over zijn bol heerlijk en hij spint hard en tevreden. Op schoot liggen is aan hem nog niet besteed en optillen ook nog niet. Hij wil zijn vrijheid zelf bepalen. Lucas kan prima bij wat grotere kinderen maar niet bij kleine kinderen onder de 6 jaar. Hij kan prima met de andere katten in het gezin overweg. Hij is soms wat onbesuisd bij de kleinere, jongere soortgenoten door zijn energieke enthousiasme, maar behoedzaam en nieuwsgierig bij de grote bazen hier in huis.
Kortom met Lucas haal je een stoere, energieke man in huis, maar o zo lief en soms nog een klein beetje schrikkerig. Er wordt dan ook ingeschat dat Lucas even wat meer tijd nodig heeft om te wennen aan zijn nieuwe baasjes.
Lucas is direct plaatsbaar.
Lucas is ontwormd, ontvlooid, gechipt, 2x ingeënt en gecastreerd en kost €210.
Heeft u interesse in Lucas of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06-41548007.

Coro

Stichting Kitty-Cat Winterswijk zoekt een goed tehuis voor Coro.

Coro is geboren op 19 april 2022.

Coro is een hele slimme meid, ze weet snel hoe ze bij lekkers kan komen en vind het leuk uitgedaagd te worden met spelletjes als een balletje in een doos hoe krijgt de poes deze eruit. Coro is een echte doorzetter, ze krijgt uiteindelijk altijd haar zin. Ze is dol op avontuurtjes. Dus nieuwe spelletjes het liefst zelfbedacht is helemaal het einde voor haar.

Coro is ontwormd, ontvlooid, 2 x ingeënt en gechipt en kost 170,00.

Wilt u meer over Coro weten bel dan met Marion 0641548007.

Zoë

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Zoë!

Zoë is geboren rond 1 mei 2022 en is als vondeling bij de stichting binnengekomen.
Het is een mooi cypers poesje met witte voetjes. Zoë is een lief kitten. Ze vindt het prima om opgetild te worden en geniet ervan als je haar aait.
Ze kan goed overweg met andere katten en honden.
Wij plaatsen Zoë niet als enige kat. Daarom is het belangrijk dat er al een kat aanwezig is in haar nieuwe huisje of dat men bereid is een van onze andere kittens samen met Zoë te adopteren.
Zoë is direct plaatsbaar. Ze is 2 x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt. Als tegemoetkoming in de gemaakte kosten vragen we voor Zoë 170 euro.
Heeft u interesse in Zoë of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).