Hier kunt u al onze beschikbare kittens vinden

Kentucky

Stichting Kitty-Cat zoekt liefdevol huisje voor Kentucky.

Kentucky (1 mei 2021) is een lief, speels en enorm gezellig katertje. Kentucky is samen met 3 andere kittens bij de stichting gekomen. Ze woonden op een boerderij waar ze onvoldoende aandacht kregen. De kittens waren erg angstig en niet gewend aan mensen.

Binnen het gastgezin heeft Kentucky samen met zijn kameraadjes veel tijd gekregen om te wennen aan een huislijke omgeving. Kentucky ontdooide als eerste en begon al snel als een dolle te snorren bij aanraking. Hij vind het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden en komt meteen op je af als je in de buurt komt en loopt je gezellig voor de voeten. Hij is heel speels en gek op touwtjes met een veertje eraan. Wat een heerlijk beestje! Hij is niet dominant en heel lief voor de andere kittens. Je merkt nog wel dat hij in zijn eerste weken geen menselijk contact heeft gehad. Hij is soms schrikachtig als je bijvoorbeeld onverwachte bewegingen maakt of snel langs loopt. Maar als je dan even stilstaat en hem lief benadert, is hij dat zo weer vergeten en snort de sterren van de hemel.

Wie biedt Kentucky het gezellige en warme plekje waar hij voor veel plezier gaat zorgen?

Kentucky is gelijk plaatsbaar. Kentucky is 2x gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De adoptiekosten voor Kentucky bedragen €195. Heeft u interesse in Kentucky of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion: 06-41548007.

Kansas

Stichting Kitty-Cat zoekt liefdevol huisje voor Kansas.

Kansas (ca 15-06-2021) is een schattig en zachtaardig katertje. Kansas is samen met 3 andere kittens bij de stichting gekomen. Ze woonden op een boerderij waar ze onvoldoende aandacht kregen. De kittens waren erg angstig en niet gewend aan mensen. Kansas vindt het daarom moeilijk om zich open te stellen naar mensen toe en is nog erg terughoudend. Hij vindt het spannend om geaaid te worden en verstopt zich dan het liefst. Maar hij laat het wel toe en maakt in het gastgezin kleine stapjes in het vertrouwen. Zo likt hij graag lekkers van vingers en laat zich aaien als hij in een mandje ligt. Maar als het rustig om hem heen is komt hij lekker los en speelt met alles wat los en vast zit. Dus dit lieve beestje heeft de potentie om een heerlijk huisgenootje te worden, als hij de tijd krijgt om rustig te wennen en acclimatiseren.

Wie biedt dit schatje de tijd en liefde die hij nodig heeft om mensen te vertrouwen en liefde te terug te geven?

Kansas is gelijk plaatsbaar. Kansas is 2x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De adoptiekosten voor Kentucky bedragen €160. Heeft u interesse in Kansas of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion: 06-41548007.

Dakota

Stichting Kitty-Cat zoekt liefdevol huisje voor Dakota.

Dakota (1 mei 2021) is een lief en superzacht katertje. Dakota is samen met 3 andere kittens bij de stichting gekomen. Ze woonden op een boerderij waar ze onvoldoende aandacht kregen. De kittens waren erg angstig en niet gewend aan mensen.

Dakota vindt mensen nog steeds erg spannend maar in het gastgezin leert hij heel langzaam om steeds beter te ontspannen in menselijk contact. Als je hem direct probeert te benaderen loopt hij weg, maar als je hem heel voorzichtig aait als hij ergens ligt te slapen, dan zet hij op een gegeven moment de motor aan en geniet intens van de aanraking. Hij likt ook graag lekkers van je vingers en dan laat hij zich ook kriebelen en aaien. En verder is hij natuurlijk op en top kitten en speelt graag met alles wat rolt en hangt en bungelt. Hij is wel schrikachting en zal nog tijd nodig hebben om zich helemaal te leren ontspannen. Maar met voldoende rust en vertrouwen zal deze mooierd zich zeker ontpoppen tot gezellige huiskater!

Wie biedt Dakota een fijn plekje waar hij de tijd en aandacht krijgt om het vertrouwen in de mens verder te ontwikkelen?

Dakota is gelijk plaatsbaar. Dakota is 2x is gecastreerd, ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De adoptiekosten voor Dakota bedragen €160. Heeft u interesse in Dakota of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion: 06-41548007.

Sokje

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Sokje!

Sokje is geboren rond 18 april 2021 en is samen met haar twee zusjes gevonden op een camping. Sokje is een mooi cypers-wit poesje om te zien. Bij binnenkomst was ze heel erg bang en wild. Inmiddels gaat ze heel erg goed vooruit. Ze komt steeds meer om aandacht vragen en ze vindt het dan ook prettig om geaaid te worden. Ze houdt enorm van spelen, net als haar zusjes. Ze vindt het niet prettig om opgetild te worden.

Sokje is 2x ingeënt, gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €210,00.

Heeft u interesse in Sokje of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 064158007).

Cato

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Cato!

Cato is geboren rond 18 april 2021 en is samen met haar twee zusjes gevonden op een camping. Cato is een mooi cypers-wit poesje om te zien. Bij binnenkomst was ze heel erg bang en wild. Het duurde ook ontzettend lang voordat we haar vertrouwen hadden gewonnen. Inmiddels gaat het een stuk beter, al moet ze van vreemden nog steeds niks hebben. Wij verwachten dan ook zeker dat Cato bij nieuwe mensen een terugval zal krijgen. Ze moet echt de tijd krijgen om te wennen aan een nieuw baasje. Cato houdt onwijs veel van spelen en is ontzettend nieuwsgierig. Vanwege haar angst plaatsen we Cato niet bij kleine kinderen.

Cato is 2x ingeënt, gesteriliseerd, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €210,00.

Heeft u interesse in Cato of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Noxy

Stichting Kitty Cat zoekt een goed tehuis voor Noxy.

Noxy haar geboortedatum wordt geschat op 1 juli 2021.

Ze is een erg lief poesje. Ondanks dat ze nog wat schuw is, gaat ze toch op onderzoek uit en is ze erg nieuwsgierig. Ze is nog wel schrikkerig, voornamelijk bij onverwachte bewegingen. Toch komt ze langzamerhand uit haar schulpje en komt ze steeds wat dichterbij. Wanneer je haar rustig benaderd laat ze het aaien soms al toe. Daarnaast komt ze ook om een snoepje te halen. Noxy kan goed met andere katten overweg en speelt graag met haar soortgenootjes en je ziet dat ze zich echt aan hun optrekt. Het zal voor haar erg leuk en fijn zijn wanneer ze met èèn van haar nestgenootje, Pebbles, samen naar een nieuw huisje zou kunnen.

Daarom gaan ze alleen samen weg!

Noxy is ontwormd, ontvlooid, 2x geënt, gechipt en kost €160,00

Wilt u graag meer informatie over Noxy krijgen bel dan met Marion 06-41548007

Pebbles

Stichting Kitty Cat zoekt een goed tehuis voor Pebbles.

Haar geboortedatum wordt geschat op 1 juli 2021.

Pebbles is een super lief en aanhankelijk poesje. In het begin kan ze wat afwachtend zijn, maar naar een aantal dagen komt ze helemaal los. Ze komt dan naar je toe voor een knuffel en gaat bij je op schoot zitten. Ze vindt het fijn om aangehaald te worden en spint dan erg hard.

Pebbles is erg nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Pebbles kan goed overweg met soortgenoten en speelt graag met haar leeftijdsgenoten. Verder is ze een gezellige kletskous. Ze laat zich vaak horen, vooral wanneer ze een knuffel of eten wil. Pebbles wordt alleen samen met Noxy geplaatst. Het stuk over Noxy ziet u hieronder.

Pebbles is ontwormd, ontvlooid, 2x geënt, gechipt en kost €160,00

Wilt u graag meer informatie over Pebbles en Noxy krijgen bel dan met Marion 06-41548007

Vinho

Stichting Kitty Cat zoekt een goed tehuis voor Vinho.

Vinho zijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2021. Het is een lief en rustige kater. Komt vaak even langs voor een knuffel en schrikt niet zo snel en hij laat zich rustig aanhalen en oppakken. Hij ligt vaak rustig om zich heen te kijken en alles te observeren. Vinho kan goed met andere katten. Hij speelt graag met zijn leeftijdgenootjes en heeft soms de dolle 5 minuten. Hij rent dan het hele huis door achter zijn soortgenoten aan.

Vinho is ontwormd, ontvlooid, 2x geënt, gechipt en gecastreerd en kost €195,-

Wilt u graag meer informatie over Vinho krijgen bel dan met Marion 06-41548007

kira

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Kira

Kira is geboren op 26-8-2021 Kira is bij mensen binnen geboren. Toen zij 5 weken oud was is zij bij de stichting gekomen. Samen met haar broertjes en zusjes speelt zij heel wat af.

Dit zeer aanhankelijke poesje komt je luid spinnend en miauwend begroeten. Geef je haar geen aandacht dan wil zij nog weleens in je broek klimmen.

Zij houd erg van erg van knuffelen en ligt graag in je armen. Als ze erbij kan komen dan krijg je kopjes en kuslikjes in je gezicht. Deze aanhankelijke dame is erg graag in jou bijzijn. Ben je bezig, dan helpt zij jou op haar manier.

Kira is direct beschikbaar Kira kan goed overweg met kinderen.

Kittens onder de 6 maanden worden nooit alleen geplaatst.

Kira is 1x ingeent, gechipt, ontwormd en ontvlooid en kost 140. Heeft u interesse in Kira of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 0641548007

Jip

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Jip!

Jip is geboren rond 7 mei 2021 en is gevonden op een boerderij in Meddo. Jip was aan het begin een beetje angstig en teruggetrokken, maar hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een lieve kater. Hij is dol op knuffelen, maar speelt ook erg graag met andere (jonge!) katten.

Hij houdt er niet van om opgesloten te worden in een (reis)bench of alleen in een kamer. Hij heeft erg veel moeite met alleen zijn. Daarom plaatsen wij Jip alleen bij mensen die al een jonge kat in huis hebben, waar hij lekker mee kan spelen en ravotten of bij mensen die bereid zijn twee katten te adopteren van de stichting, bijvoorbeeld Jip en Sokkie samen.

Jip is erg sociaal naar zowel mensen als naar andere dieren. Bij nieuwe mensen kijkt hij eerst de kat uit de boom voor hij zich laat zien. Belangrijk om te weten is dat Jip speciaal voer krijgt, vanwege blaasproblemen. Hij zal dit voer de rest van zijn leven moeten krijgen.

Jip is direct plaatsbaar. Hij is gecastreerd, 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €195,00.

Heeft u interesse in Jip of wilt u meer van hem weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Sokkie

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Sokkie!

Sokkie is op 27 mei 2021 geboren bij de stichting. Haar moeder is gevonden op een camping in Winterswijk. Sokkie is een heel nieuwsgierig poesje. Wel is ze nog een beetje handschuw. Als je haar eenmaal op de arm vindt kan ze hier wel enorm van genieten. Het is verder een heel erg leuk poesje om te zien en ze houdt heel erg van spelen! Wij plaatsen Sokkie alleen bij mensen die al een andere (jonge) kat in huis hebben of samen met Jip (zie advertentie van Jip).

Sokkie is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt en kost €160,00.

Heeft u interesse in Sokkie of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 064158007).

Redbull

Stichting Kitty Cat zoekt een goed tehuis voor Redbull.

Redbull zijn geschatte geboortedatum is 1 juli 2021.

Redbull is een heel nieuwsgierig en een aanhankelijke kater. r Wanneer je hem rustig benaderd en door de knieën gaat laat hij zich maar wat graag aanhalen. Hij vindt het dan heerlijk om geaaid te worden en spint dan erg hard.

Wanneer je op hem afloopt, kan hij af en toe nog wat schuw reageren. Maar verder komt hij naar je toe voor een knuffel wanneer je rustig op de bank zit, komt dan ook regelmatig op je schoot zitten.

Redbull kan goed met andere katten overweg. Speelt graag met zijn leeftijdgenootjes en met drie volwassen katten, maar kan ook heel rustig op de krabpaal liggen of alleen spelen met een speelgoedmuisje.

We plaatsen kittens onder de zes maand nooit alleen, dus als u zelf een kat heeft of twee kittens uit de stichting wilt dan komt Red Bull daarvoor in aanmerking. Heeft u geen kat en wilt u er maar één dan kan Red Bull niet bij u geplaatst worden.

Redbull is ontwormd, ontvlooid, 2x geënt, gechipt en gecastreerd en kost €195,-

Wilt u graag meer informatie over Redbull krijgen bel dan met Marion 06-41548007

Kyra

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Kyra.

Kyra is naar schatting geboren op 1 juni 2021.

Kyra is als kitten op een camping gevonden. Ze was er slecht aan toe, niesziekte en zo mager als een lat. Gelukkig heeft gastgezin Dorethy zich over haar ontvermd. Door de goede zorgen knapte ze zienderogen op.

Kyra is nu een lieve leuke kat. Kyra houd ervan om te spelen, is het niet met het hengeltje dan toch met de vele speeltjes die ze tot haar beschikking heeft. Ze komt uit zichzelf bij je en vraagt dan aandacht. Ze wil erg graag gekroeld, wel moet dit nog met de nodige voorzichtigheid gebeuren.

We vinden Kyra daarom niet geschikt voor bij kinderen of bij honden. Wel weet ze een andere kat zeer te waarderen. Momenteel zit ze in een ruimte met 3 volwassen katten en dat vind ze prima.

Hiervoor zat ze met 5 leeftijdsgenootjes en ook dat vond ze heel gezellig. Toen de andere katten bij haar in de ruimte kwamen ging ze er vrolijk naar toe en zocht contact.

Bent u op zoek naar een mooie en lieve poes die wel eerst de kat uit de boom kijkt dan is Kyra zeker wat voor u.

Kyra is, geënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd en kost 210,00. Heeft u interesse in Kyra bel dan met Marion 0641548007.

Dex

Stichting Kitty-Cat zoekt liefdevol huisje voor Dex

Dex is geboren op 8-6-2021 Hij is speels, aanhankelijk, lief en ondeugend. Twijfel niet aan Dex en leer hem kennen!

Dex is een energiek, speels en lief katertje. Hij houdt van rennen stoeien met zijn huisgenootjes ook 2 kittens, is heel nieuwsgierig en houdt van interactie. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Veel tijd voor knuffelen heeft hij echter niet, want het liefst stuitert hij lekker rond. Dex kan met kinderen en met honden. Dex zal zich in zijn nieuwe huisje even moeten wennen en openstellen maar zal zich dan snel op de plek voelen en voor veel gezelligheid zorgen.

Wie biedt Dex een warme plek waar hij voor veel plezier gaan zorgen?

Dex is 1x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Voor Dex zijn de adoptiekosten 140,00 euro

Heeft u interesse in Dex of wilt u meer over hen weten bel dan met Marion, 0641548007.

Pepper

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Pepper.

Pepper is geboren bij de Stichting op 30 juli 2021.

Pepper is een schitterend grijs, wit, zwart poesje. Omdat ze tijdelijk met de fles is gevoed is ze erg op mensen gericht.

Pepper is een beetje angstig en onzeker in het begin, maar al snel ontdooid ze en spint ze er op los. Pepper is een kleine en lieve poes.

Pepper is ontvlooid, ontwormt, gechipt en ingeënt en kost €140,00. Heeft u interesse of wilt u meer weten over dit schatje bel dan met Marion 06 41548007

Suzet

Voor Suzet zoeken we een buitenplaats. Dus woont u buitenaf of heeft u een manege, stalletje of boerderij? En niet bij een drukke weg? Neem dan contact met ons op! Ze is gesteriliseerd en ontvlooid/ontwormd. Heeft u interesse of wilt u meer weten bel dan met Marion 06 41548007

Sjaakie

Stichting Kitty-Cat zoekt goed thuis voor gekke Sjaakie

Hij is geboren op een geschatte datum 27-04-2021

Sjaakie is samen met zijn broer en zus gevangen op een boerderij in Ratum.

Bij binnenkomst was hij vermagerd, verzwakt en liep in zijn ontwikkeling duidelijk achter.

Sjaakie is een lange tijd ziek geweest. Van het een ging het over in het ander, met als gevolg dat hij lang klein is gebleven.

Hij is duidelijk kleiner dan zijn broer en zus, maar qua karakter is het een grote leeuw die nergens bang voor is.

Ook is hij duidelijk achter gebleven in zijn ontwikkeling. Hij speelt nog steeds als een jong kitten van 12 weken. Elk draadje, pluisje, staartje, kruimeltje, alles wat hij tegen komt zeg maar, wordt mee gespeeld. En van de hak op de tak.

Oftewel, een grote clown!

Ook is hij erg aanhankelijk, maar heeft nog niet de rust om bij je te liggen. Dan liever met je hand spelen en knabbelen (kittengedrag)

Omdat Sjaakie geen gewoon katertje is qua gedrag willen we hem graag samen plaatsen met zijn zusje Esmee, of vriendinnetje Bliksem.

Hij kan met andere katten en kittens, kinderen lijkt ons niet geschikt.

Vanwege zijn jonge en gekke gedrag zoeken we een thuis die er de tijd en geduld voor heeft om Sjaakie op de juiste wijze bij te sturen (bijvoorbeeld niet met stopcontacten mogen spelen)

Sjaakie is gelijk plaatsbaar.

Sjaakie is 2x geënt, ontwormd, ontvlooid, gecastreerd en gechipt en kost 210euro

Heeft u interesse in hem of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 0641548007

Esmee

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Esmee

Zij is geboren op een geschatte datum 27-04-2021

Esmee is samen met haar broers gevangen op een boerderij in Ratum.

Bij binnenkomst was zij bang, vermagerd en verzwakt.

Ze had nog geen goede ervaringen met mensen opgedaan, maar zodra ik haar uit de vangkooi haalde waar ze al heel wat uren in had gezeten, was ze duidelijk dankbaar en spinde hard.

In de opvang heeft zij een ongeluk gehad waardoor haar achterpootje gebroken was.

Nu dit helemaal hersteld is, is Esmee er klaar voor om naar haar forever home te gaan.

Esmee vindt het heerlijk om met je te knuffelen. Ze geniet hier zo van dat ze niet kan blijven liggen, maar opstaat en terug knuffelt. En als ze erbij kan, dan krijg je kopjes in je gezicht.

In de opvang speelt zij heel wat af. Zelfstandig maar ook met andere kittens en katten.

Zij wil het liefste met haar broertje, Sjaakie geplaatst worden, of een ander vriendje uit de opvang. Alleen kan, mits er al een andere kat woont!

Esmee is gelijk plaatsbaar.

Esmee is 2x geënt, ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd en gechipt en kost 210 euro

Heeft u interesse in haar of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 0641548007

Tippie

Stichting Kitty-Cat zoekt een goed tehuis voor Tippie

Tippie is geboren op 01-04-2021. Tippie is door een man bij de dierenarts gebracht. Hij had hem gevonden maar hij was zo slecht aan toe dat deze man besloot dat Tippie medische zorg nodig had. Om deze reden heeft hij hem afgegeven bij de dierenarts.

Tippie heeft geen gelukkige start gehad in zijn leven. Hij kwam erg ziek de stichting binnen. Hij had zoveel vlooien dat hij bloedarmoede had. Hij zat zo onder dat de normale ontvlooiing niet genoeg werkte en in de opvang aangekomen hij gelijk in bad is geweest. Na een goede wasbeurt, middelen tegen de vlooien, een warme couveuse en vocht onder de huid, kwam hij weer een beetje bij. Na drie dagen dwangvoer, vocht en liefde liet kwam zijn echte aard naar boven, hij sprong van schoot en liet zich moeilijk weer pakken. Ook aaien was er niet meer bij. Het vertrouwen was er totaal niet. Echt jammer. Weg was het tamme lieve katertje dat zich drie dagen had laten behandelen. Hij mocht vanaf dat moment bij andere kittens in de kooi en zijn socialisatie periode begon.

Nu hij een tijdje binnen is merk je dat hij positief is veranderd. Hij schiet niet meer weg wanneer je binnen komt en blaast ook niet meer. Hij is erg rustig en kijkt graag de kat uit de boom. Wanneer hij zich comfortabel genoeg voelt, geeft hij zelf aan dat hij rustig geaaid wil worden. Hij doet dit door enorm hard te spinnen en voorzichtig naar je toe te komen. Hij is altijd ook erg nieuwsgierig naar wat er allemaal om hem heen gebeurt.

Hij zal in zijn forever home nog wel de tijd nodig hebben om rustig te settelen en los te komen. Het liefst wordt hij geplaatst met of bij een hele aanhankelijke kat zodat hij dit gedrag kan overnemen.

Tippie is 2x ingeënt, ontwormd, ontvlooid, gecastreerd en gechipt en kost €195,00

Heeft u interesse in Tippie of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion

Buitenplaats gezocht

Voor onze geneutraliseerde katten zoeken we een buitenplaats. Dus woont u buitenaf of heeft u een manege, stalletje of boerderij? En niet bij een drukke weg? Neem dan contact met ons op!
Foto is een voorbeeld, deze katten zijn reeds geplaatst! Af en toe krijgen we katten binnen die te wild zijn om in huis te plaatsen. Voor deze katten zoeken we een geschikte buitenplaats.