Gijsje

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Gijsje.

Onze lieve Gijsje, geboren 27 juli 2020, wil heel graag een nieuw huis waar hij zijn energie kwijt kan! Gijsje is voor niets bang en staat met zijn neusje voortdurend vooraan!

Wij denken dat Gijsje goed in een gezin past met kinderen.

Het uitknopje is niet makkelijk te vinden bij hem maar als hij dan eindelijk rustig ligt dan ronkt en spint zijn motertje op volle toeren.

Wie geeft ons Gijsje een fantastische nieuwe toekomst?

Hij zal enorm veel liefde en pret teruggeven!

Gijsje is ontwormd, ontvlooid, gechipt, 1 x ingeënt en kost 140,00.

Heeft u interesse in Gijsje bel dan met Marion 0641548007.

Rodi

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Rodi.

Rodi is geboren op de geschatte datum van 30-4-2020.

Zij is gevonden samen met vele andere kittens op een boerderij. Op die boerderij waren er teveel en Rodi zou in 1e instantie weer worden terug gebracht naar die boerderij omdat ze erg schuw was en er was twijfel of ze nog goed gesocialiseerd kon worden. Rodi heeft het voordeel van de twijfel gekregen en het is eigenlijk vrij snel gelukt haar uit haar schulp te krijgen. Ze is een lieve, rustige en zachtaardig poesje en ook wat bescheiden.

Ze kan goed met de andere katten in het gastgezin, maar ze zoekt ook wel haar eigen weg. Ze kan in 1e instantie even de kat uit de boom kijken, maar als ze liefdevolle aandacht en zorg krijgt is ze snel overstag en dan heb je echt een pareltje in huis.

Rodi is echt een meisje, rustig en te wilde spelletjes is niks voor haar. Geef haar maar een speelgoedmuisje, vermaakt ze zich prima mee. Ze komt heel bescheiden haar knuffel halen en dan spint ze er vrolijk op los. Als ze je volledige vertrouwt klimt ze als beloning bij je op schoot. Rodi is niet geschikt bij te kleine kinderen.

Rodi is gelijk plaatsbaar. Zij zit nu in een gastgezin in de plaats Herveld, dichtbij Nijmegen.

Rodi is ontwormd, ontvlooid, gechipt, 1x ingeënt en gesteriliseerd en kost €195,00

Heeft u interesse in Rodi of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 06-41548007.

 

Magnus

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Magnus!

Magnus is een poes geboren rond 6 mei 2020. Bij binnenkomst was Magnus heel erg bang en wild. Ze krabde, beet en sloeg. De afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel tijd en energie gestoken in haar socialisatieproces. Ze is nu dan ook klaar om naar een nieuw huisje te vertrekken. Magnus is een prachtige cypers poes. Ze is nog steeds wel bang, maar loopt lekker rond in de woonkamer. Ze verstopt zich dus niet en speelt er ook lekker op los. Wanneer ze los loopt, kan je haar nog niet aaien of optillen. Dit is nog te spannend voor haar, dus dan loopt ze weg. Wanneer ze in een kleine ruimte of in de bench zit, kun je haar wel aaien en optillen (mits je haar vertrouwen hebt gewonnen, dit heeft tijd nodig!). Met veel tijd, liefde en geduld zal Magnus een prachtige, lieve poes worden. Wie gunt haar deze tijd? Magnus is gewend aan andere katten en honden, en dit gaat erg goed.

Magnus is direct plaatsbaar. Ze is ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Magnus kost €140,00.

Heeft u interesse in Magnus of wilt u meer over haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

 

Noah
(Gereserveerd)

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Noah!

Noah is geboren rond 31 juli 2020 en is samen met haar broertjes en zusjes gevonden langs de kant van de weg. Helaas lag hun moeder er dood bij. Hierom is Noah grootgebracht met de fles. Noah is een heel sociaal, speels en aanhankelijk kitten. Ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, maar wil ook erg graag spelen. Stilzitten op schoot is dus nog best lastig voor haar! Noah is wekenlang behoorlijk ziek geweest, maar door adequate behandelingen van de dierenarts is ze er weer helemaal bovenop gekomen! Inmiddels groeit ze als kool en speelt ze er weer lekker op los met haar broertjes en zusjes.

Noah is direct plaatsbaar.. Ze is 1 x ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Ze kost €140,00.

Heeft u interesse in Noah of wilt u meer van haar weten, bel dan met Marion (Tel: 0641548007).

Flopje
(Gereserveerd)

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Flopje.

Flopje is een superlief en zachtaardig katertje. Flopje is geboren rond 15 juni 2020 en als zwerfkitten bij de stichting terecht gekomen. Bij het gastgezin heeft Flopje zich ontpopt tot een heel speels kitten dat al ronkend door de kamer stuitert. Als je de kittenruimte binnenkomt verraad het gesnor van Flopje waar hij zit. Maar hoe graag Flopje ook wil, hij vindt mensen toch wel erg spannend. Als je te snel op hem af komt pakt hij zijn biezen en verstopt zich. Maar als hij ergens ligt te slapen en je benadert hem voorzichtig, vindt hij het heerlijk om lekker geaaid te worden en snort hij de sterren van de hemel. Hij vindt mensen ook best interessant en kan je geboeid aankijken. Maar direct benaderen en oppakken is nog een stapje te ver. Maar met voldoende tijd en geduld zal hij zich zeker ontwikkelen tot een heerlijk gezellig huisgenootje!

Flopje is gelijk plaatsbaar. Flopje is 2 keer ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid en en kost €160,-. Heeft u interesse in Flopje of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion: 0641548007.

Snorkel
(Gereserveerd)

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Snorkel

Snorkel is geboren op 21-05-2020.
Snorkel is gevonden op een erf bij een boerderij. Snorkel was er heel erg aan toe, doodziek door de niesziekte kwam ze bij ons. Ze lag aan de kant bij de struiken op sterven. De eigenaar zei letterlijk over de twee zussen, laat die maar liggen die gaan vanzelf wel dood. Is toch niet meer te redden. Nou dat zouden we dan wel even zien. Uiteraard namen we ze alle twee mee en hebben we ze bij het zusje in de couveuse gelegd het zusje was een week eerder door een passant gebracht. Op hetzelfde erf gevonden ook op sterven.

De niesziekte heeft er bij Snorkel voor gezorgd dat zij een snorkelend geluid blijft maken. Dit zit in haar neus. Dit komt omdat door de niesziekte de neus van binnen is vergroeid. Dit is dus een restverschijnsel van de niesziekte, dat hoogstwaarschijnlijk niet weg zal gaan.

Snorkel is een ontzettend lieve poes die erg blij is met alle aandacht die ze krijgt. Ze zoekt je op en kan heerlijk bij je liggen. Snorkel loopt je graag na en is zeer mens gericht. We zoeken voor Snorkel dan ook een baas die het heerlijk vind dat een kat aandacht wil. U zult snappen dat we voor Snorkel een heel goed thuis zoeken, waar ze snappen dat het hele lieve gedrag van Snorkel komt van het trauma dat Snorkel heeft. Om deze reden mag Snorkel niet naar buiten, tenzij u een ren heeft of haar leert aan een riempje buiten te zijn.

Snorkel is gelijk plaatsbaar.
Snorkel is 1 x ingeënt en gechipt ontwormd en ontvlooid en en kost €140,00. Heeft u interesse in snorkel of wilt u meer over haar weten bel dan met Marion, 0641548007.

Doran
(Gereserveerd)

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Doran.

Doran is geboren op de geschatte datum van 27-4-2020.
Hij is gevonden samen met zijn zusje en broertje op een boerderij. Ze waren absoluut geen mensen gewend. Ze waren dan ook erg schuw en wat angstig bij mensen in de buurt.

Inmiddels is Doran helemaal gesocialiseerd en is er een vrolijk, speels katertje tevoorschijn gekomen.
Hij komt inmiddels bij ons als je hem roept. Hij spint van jewelste als je hem aait en hij geeft alsmaar kopjes. Hij is echt een kampioen kopjes-gever.

Hij komt nog niet op je schoot, heeft hij ook nog niet echt het geduld voor, maar het is een lieverd, vrolijk, speels en nieuwsgierig en kan goed met de andere katten in het gastgezin omgaan.

Doran is gelijk plaatsbaar. Hij zit nu in een gastgezin in de plaats Herveld, dichtbij Nijmegen.

Doran is ontwormd, ontvlooid, gechipt en 1x ingeënt en kost €140,00.

Heeft u interesse in Doran of wilt u meer over hem weten bel dan met Marion, 06-41548007

Jasmijn en Amber

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor ons, wij zijn Jasmijn en Amber.

Wij zijn Jasmijn en Amber. We zijn twee zusjes van ongeveer een jaar oud. We hebben allebei een nestje kittens gekregen en samen grootgebracht.
Jasmin is met een keizersnee bevallen en kreeg 4 kittens. Amber heeft er zes gekregen.

Amber heeft door de niesziekte een permanente oogbeschadiging opgelopen, maar lijkt daar weinig hinder van te hebben. Jasmin heeft door dezelfde infectie verstopte traanbuizen waardoor haar ogen af en toe vies kunnen zijn, maar dat hoeft geen echte problemen op te leveren.

Ze zijn allebei heel lief, en ze vinden aandacht heel fijn. Ook spelen ze graag samen!

Het is wel verstandig om heel rustig met ze om te gaan, anders kunnen ze zich verstoppen onder bijvoorbeeld een kast, het vertrouwen komt dan vanzelf.
Deze zusjes worden samen geplaatst. Ze zijn 1 keer ingeënt, ontvlooid, ontwormd en geneutraliseerd. Daardoor zijn de kosten voor hen samen €250,- . Mocht je interesse hebben dan kun je contact opnemen met Marion Heutinck op 0641548007. We horen graag snel van je!

Helsinki
(Gereserveerd)

Stichting Kitty-Cat zoekt goed tehuis voor Helsinki (20140)

Wie biedt deze pittige dame een geweldig huisje?
Helsinki, geboren op of rond 20 mei 2020, is een karaktervol poesje die niet met zich laat sollen. Je moet echt van goede huize komen om bij haar in de smaak te vallen en daar moet je dan ook echt goed je best voor doen.

Wat een heerlijke eigengereide tante! Helsinki is samen met haar zusje Tokio verwilderd bij de stichting terecht gekomen. In het gastgezin laat ze duidelijk blijken dat ze niet makkelijk te paaien is. Ze is uiteindelijk wel bereid (en stiekem wil ze heel graag) om zich te laten aaien en aanhalen, maar daar moet je wel goed je best voor doen.

Ze gedraagt zich alsof ze van adel is! En dat maakt haar ook zo bijzonder. Ze is ook erg mooi getekend en haar uiterlijk past helemaal bij haar diva-gedrag. Maar het is zeker dat met geduld, liefde en aandacht deze bijzondere dame een geweldig huisgenootje wordt.

Helsinki is graag samen met haar zusje Tokio en deze twee dames kunnen heel goed samen geplaatst worden.

Helsinki is gechipt, ontwormd, ontvlooid en 1x geënt en kost €140,- heeft u interesse in Helsinki met of zonder Tokio bel dan met Marion 0641548007.